ŠNICLE MILANEZE: Odličan izbor kad ne znate šta ćete za ručak
Gotovo meso poslužite uz krompir-pire ili kuvani pirinač i salatu po izboru.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 4 svinjske šnicle
- 1/2 l soka od paradajza
- 1 kašika brašna
- 1 kašika biozačina
- pola kašike origana
Priprema:
1. Šnicle dobro izlupati kuhinjskim čekićem, svaku uvaljati u brašno pomešano sa suvim začinom od povrća.
2. Zagrejati ulje na tiganju i propržiti ih sa obe strane.
3. Šnicle poređati u nauljenu vatrostalnu posudu, preliti ih sokom od paradajza i posuti origanom. Staviti ih u rernu i peći 30 minuta na 200 stepeni, nakon toga smanjiti temperaturu na 180 stepeni i peći još oko 15 minuta.
4. Poslužite uz krompir-pire ili kuvani pirinač i salatu po izboru.
(still)
Preporučujemo

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

KRVAVI PIR 2001: Zašto je Nepalski princ pobio celu kraljevsku porodicu?
NISU MU dali da oženi ženu koju je voleo, a onda je počelo da se šuška da će mu oduzeti i pravo na presto.
12. 09. 2025. u 13:24
Komentari (0)