ŠNICLE MILANEZE: Odličan izbor kad ne znate šta ćete za ručak
Gotovo meso poslužite uz krompir-pire ili kuvani pirinač i salatu po izboru.
![ШНИЦЛЕ МИЛАНЕЗЕ: Одличан избор кад не знате шта ћете за ручак ШНИЦЛЕ МИЛАНЕЗЕ: Одличан избор кад не знате шта ћете за ручак](/data/images/2024-07-08/504916_shutterstock-snicle-milaneze_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 4 svinjske šnicle
- 1/2 l soka od paradajza
- 1 kašika brašna
- 1 kašika biozačina
- pola kašike origana
Priprema:
1. Šnicle dobro izlupati kuhinjskim čekićem, svaku uvaljati u brašno pomešano sa suvim začinom od povrća.
2. Zagrejati ulje na tiganju i propržiti ih sa obe strane.
3. Šnicle poređati u nauljenu vatrostalnu posudu, preliti ih sokom od paradajza i posuti origanom. Staviti ih u rernu i peći 30 minuta na 200 stepeni, nakon toga smanjiti temperaturu na 180 stepeni i peći još oko 15 minuta.
4. Poslužite uz krompir-pire ili kuvani pirinač i salatu po izboru.
(still)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![REPUBLIKA SRPSKA U ŠOKU: Braća pronađena mrtva u stanu - Bili su legende (FOTO/VIDEO) REPUBLIKA SRPSKA U ŠOKU: Braća pronađena mrtva u stanu - Bili su legende (FOTO/VIDEO)](/data/images/2021-08-04/124087_policija-rs-4_kf.jpg?time=1721669979)
REPUBLIKA SRPSKA U ŠOKU: Braća pronađena mrtva u stanu - "Bili su legende" (FOTO/VIDEO)
TELA braće Gorana i Ahmeda Alagića pronađena su danas u stanu u dobojskoj ulici Nemanjina 32.
22. 07. 2024. u 19:38
![OTKRIVEN MOTIV MASAKRA U STARAČKOM DOMU HRVATSKOJ: Pet žrtava kolateralna šteta stravičnog zločina OTKRIVEN MOTIV MASAKRA U STARAČKOM DOMU HRVATSKOJ: Pet žrtava kolateralna šteta stravičnog zločina](/data/images/2024-07-22/509390_1_kf.jpg?time=1721666259)
OTKRIVEN MOTIV MASAKRA U STARAČKOM DOMU HRVATSKOJ: Pet žrtava kolateralna šteta stravičnog zločina
ŠEST mrtvih i više ranjenih osoba epilog je današnjeg krvavog pira u Staračkom domu u Daruvaru, koji je izvršio penzionisani vojni policajac (51).
22. 07. 2024. u 18:36
![MUŽA ISPOLIVALA KLJUČALOM VODOM: Umro u najgorim mukama - kada se otkrilo zašto, ljudi tražili njeno oslobađanje MUŽA ISPOLIVALA KLJUČALOM VODOM: Umro u najgorim mukama - kada se otkrilo zašto, ljudi tražili njeno oslobađanje](/data/images/2024-07-22/509333_102312-zena-kipucom-vodom-ubila-muza-orig_kf.jpg?time=1721663727)
MUŽA ISPOLIVALA KLjUČALOM VODOM: Umro u najgorim mukama - kada se otkrilo zašto, ljudi tražili njeno oslobađanje
IME Korine Smit mnogi povezuju sa ženom koja je odlučila da svesno žrtvuje sebe zbog terora koji su preživela njena deca, drugi je ipak zovu beskompromisnom ubicom.
22. 07. 2024. u 17:39
Komentari (0)