ŠNICLE MILANEZE: Odličan izbor kad ne znate šta ćete za ručak
Gotovo meso poslužite uz krompir-pire ili kuvani pirinač i salatu po izboru.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 4 svinjske šnicle
- 1/2 l soka od paradajza
- 1 kašika brašna
- 1 kašika biozačina
- pola kašike origana
Priprema:
1. Šnicle dobro izlupati kuhinjskim čekićem, svaku uvaljati u brašno pomešano sa suvim začinom od povrća.
2. Zagrejati ulje na tiganju i propržiti ih sa obe strane.
3. Šnicle poređati u nauljenu vatrostalnu posudu, preliti ih sokom od paradajza i posuti origanom. Staviti ih u rernu i peći 30 minuta na 200 stepeni, nakon toga smanjiti temperaturu na 180 stepeni i peći još oko 15 minuta.
4. Poslužite uz krompir-pire ili kuvani pirinač i salatu po izboru.
(still)
Preporučujemo

DODIK ŽESTOKO UDARIO NA STANIVUKOVIĆA: Dokle ćeš biti poltron najgore vrste?
PREDSEDNIK Milorad Dodik upitao je danas gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića "dokle će biti poltron najgore vrste koji se svakodnevno dodvorava Sarajevu, a optužuje Republiku Srpsku".
21. 08. 2025. u 19:40

"SRAM VAS BILO ZA SVE ŠTO RADITE" Vučić sa prezirom odgovorio Žaklini Tatalović na dobacivanja i upadice
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na upadice i dobacivanja novinarki N1 Žaklini Tatalović.
17. 08. 2025. u 14:28

Da li je ona najzgodnija voditeljka na RTS-u? Objavila fotke u bikiniju sa plaže
VODITELjKA Dragana Kosjerina privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom gde god se pojavi.
22. 08. 2025. u 13:24
Komentari (0)