LAZANJE SA TIKVICAMA: Ručak koji će svi ukućani voleti
25. 07. 2024. u 15:49
Sočno jelo u slasnom spoju mesa sa povrćem.
Povezane vesti
POHOVANE SARMICE OD TIKVICA: Ovo je recept koji žele sve domaćice, a prave se lako (VIDEO)
Svi vole sarme, bilo da su od zelja ili kiselog kupusa, ali ove neobične od tikvica će vas oduševiti na prvi zalogaj. Tikvice ispohujte, a zatim ih napunite osvežavajućim nadevom i urolajte. Nikad lakša priprema, a ukus očaravajući.
02. 12. 2024. u 12:23
ŠVEDSKE ĆUFTE: Jedinstvene, neodoljive i tako ukusne da ćete ih praviti svake nedelje
Uživajte u neodoljivo dobrom ručku!
24. 11. 2024. u 07:00
ZAPEČENE NJOKE SA MLEVENIM MESOM: Jelo koje će vas zadiviti savršenom kombinacijom ukusa
Ako nemate ideju šta da spremite za ručak ili večeru, zapečene njoke sa mlevenim mesom u paradajz sosu su naš predlog.
28. 09. 2024. u 10:00
SAVRŠEN SPOJ MESA I KROMPIRA: Probajte ovaj starinski recept za preukusnu musaku, od nje nema bolje
Savršen spoj mesa i krompira, spremite omiljeni domaći specijalitet koji vraća u detinjstvo.
26. 09. 2024. u 07:00
PASTA SA SLANINOM I TIKVICAMA: Lagan ručak koji neće oduzeti puno vremena oko pripreme, a svima će se dopasti
Testenina u sosu od tikvica koju svi vole.
20. 09. 2024. u 15:46
Najnovije iz rubrike
POGAČICE SA ČVARCIMA: Nećete moći da im odolite, a prave se nikad lakše
Pogačice sa čvarcima su ukusno slano, hrskavo pecivo, koje posebno prija zimi, uz jogurt ili omiljeni topli napitak. Odličan su izbor za doručak, užinu ili večeru.
23. 12. 2024. u 07:00Novosti online
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
Komentari (0)