RUČAK ZA DANAS: Teletina sa pavlakom i bosiljkom, prava kombinacija za savršen i brz obrok
Treba iskoristiti začine koji daju lepu aromu ručku. Danas vam predlažemo ukusan recept i verujemo da ćete mu se vraćati stalno.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 600 g teletine
- 250 ml pavlake za kuvanje
- bosiljak
- so
- biber
- suvi biljni začin
- peršun
- ulje
Priprema:
Meso isecite na deblje šnicle, svaku blago posolite, pa spustite na vrelo ulje. Pecite po par minuta sa obe strane. Izvadite proprženo meso na tanjir, a u isto ulje stavite pavlaku i bosiljak i mešajte dok se ne zgusne. Pobiberite, stavite suvi začin i smanjite temperaturu. Vratite šnicle i dokuvajte još par minuta da se pavlaka ravnomerno rasporedi i upije. Na kraju pospite seckanim peršunom i poslužite toplo, uz prilog po želji.
Preporučujemo

NIJE NI KUPILA KARTU, NA PLAŽI JOJ PONUDILI BESPLATNU VOŽNjU: Novi detalji tragične smrti Novosađanke u Budvi
TINEJDžERKA je, kako kaže njen blizak prijatelj, bila devojka puna života, imala je mnogo planova za budućnost, a tek je imala 19 godina, i ceo život je bio pred njom, a sada je čitava njena porodica zavijena u crno.
30. 05. 2025. u 14:42

UKRAJINA IZVELA JEDAN OD NAJVEĆIH NAPADA NA RUSIJU: Aerodromi u Moskvi zatvoreni, uništena važna fabrika (VIDEO)
UKRAJINA je tokom noći izvela jedan od najvećih napada dronovima od početka rata, gađajući više ciljeva na teritoriji Rusije. Zbog napada su moskovski aerodromi bili primorani da privremeno obustave rad, što je izazvalo haos u vazdušnom saobraćaju.
28. 05. 2025. u 09:45

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
UPRKOS tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.
03. 06. 2025. u 13:25
Komentari (0)