RUČAK ZA DANAS: Teletina sa pavlakom i bosiljkom, prava kombinacija za savršen i brz obrok

Новости онлине

13. 09. 2024. u 07:00

Treba iskoristiti začine koji daju lepu aromu ručku. Danas vam predlažemo ukusan recept i verujemo da ćete mu se vraćati stalno.

РУЧАК ЗА ДАНАС: Телетина са павлаком и босиљком, права комбинација за савршен и брз оброк

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 600 g teletine
  • 250 ml pavlake za kuvanje
  • bosiljak
  • so
  • biber
  • suvi biljni začin
  • peršun
  • ulje

Priprema:

Meso isecite na deblje šnicle, svaku blago posolite, pa spustite na vrelo ulje. Pecite po par minuta sa obe strane. Izvadite proprženo meso na tanjir, a u isto ulje stavite pavlaku i bosiljak i mešajte dok se ne zgusne. Pobiberite, stavite suvi začin i smanjite temperaturu. Vratite šnicle i dokuvajte još par minuta da se pavlaka ravnomerno rasporedi i upije. Na kraju pospite seckanim peršunom i poslužite toplo, uz prilog po želji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MI SMO USPAVANI DIV, DRUGO MESTO NA TABELI NIJE OPCIJA! Prvo obraćanje novog trenera Partizana od kad je stigao u klub