Treba iskoristiti začine koji daju lepu aromu ručku. Danas vam predlažemo ukusan recept i verujemo da ćete mu se vraćati stalno.
Povezane vesti
MARINIRANA SKUŠA PEČENA U RERNI: Lako se priprema, a ukus je predivan
Ako volite skušu, onda će vas ovo jelo oduševiti. I nije samo ukusno, već i zdravo.
18. 08. 2024. u 07:00
JUNEĆA DŽIGERICA U PARADAJZ SOSU: Jeftino, a vrhunski ukusno jelo
Ovo jelo kombinuje svežinu paradajza sa bogatim ukusom džigerice, a uz dodatak začina i testenina stvara savršenu harmoniju ukusa.
14. 08. 2024. u 20:00
OVO JOŠ NISTE PROBALI: Burgeri od pirinča koje će vas zasititi
Neobično jelo, ali ukusno. Možete ga kozumirati uz različite priloge.
07. 08. 2024. u 20:00
OBAVEZNO PROBAJTE: Svinjska kolenica u pivu
Specijalitet koji se lako pravi, a lepi se za nepca.
30. 07. 2024. u 14:44
Najnovije iz rubrike
JEDNOSTAVNA I UKUSNA: Turska krompir supa
Ovu ukusnu supu od krompira i jogurta možete pripremiti za manje od pola sata, a ako volite supe ova bi vam mogla postati omiljena.
04. 11. 2024. u 18:30
SLATKO OD JABUKA: Ovako su ga pravile naše bake
Slatko od jabuka je pravi domaći užitak koji će vas osvojiti svojom slatkoćom i aromom, a idealno je za zimu.
04. 11. 2024. u 17:00
GURMANSKI RECEPT ZA SAVRŠEN RUČAK: Kiseli kupus sa suvim mesom, slaninom i šljivama
Saznajte kako da napravite nešto gurmanskiju verziju kiselog kupusa. Ovog puta mu, pored suvog mesa, dodajte slaninu i šljive.
04. 11. 2024. u 15:00
NAJBOLJI RECEPT ZA PITU SA LUKOM: Super jednostavna, a neverovatno ukusna
Ako više nemate ideja šta da pripremate za doručak ili večeru, donosimo vam jedan sjajan recept.
04. 11. 2024. u 13:18
NJEGOVO VELIČANSTVO BIFTEK VELINGTON: Za prave gurmanske užitke napravite obrok kojem niko neće odoleti
Neprikosnoven ukus pravog komada mesa, čudnovatog je ukusa, a i mirisa.
04. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)