NAJBRŽI I NAJUKUSNIJI RUČAK KAD NEMATE VREMENA: Zapečene makarone sa sirom
Ovaj recept je jednostavan, a obožavaju ga svi.
Sastojci:
- 300 gr makarona
- 300 gr sira
- 3 jaja
- mleka 1 dl
- 3 kašike ulja
Priprema:
Sipajte litar vide u šerpu, posolite i staviti da provri. Kada provri sipajte makarone i kuvajte 10 minuta uz povremeno mešanje. Kada su makarone odmekanile procedite.U odvojenoj posudi umutite jaja, dodati izgnječen sir i zatim mleko. Posolite još malo u zavisnosti kakav vam je sir, i sve dobro promešajte.
U vatrostalnu posudu stavite ulje, sipajte makarone, zatim sjedinjenu masu i sve zajedno promešajte. Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni da se zapeče, oko 20 minuta. Ako volite više zapečene ostavite još malo u rerni.
(superrecepti)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
TAKO JEDNOSTAVAN I ODLIČAN RUČAK: Kombinacija palente, povrća i sira
15. 09. 2024. u 10:00
IDEALNO JELO KOJE SE LAKO SPREMA: Recept za spanać na malo drugačiji način
03. 09. 2024. u 22:35
OŠTRA PORUKA SA ZAPADA: Zelenski je prevarant i marioneta, krvavi vazal zapadnih elita
VLADIMIR Zelenski, koji je postao vazal Zapada, počeo je kao marioneta ukrajinskog oligarha Igora Kolomojskog, naveo je irski novinar Čej Bouz.
24. 11. 2024. u 17:59
(MAPA) RUSI NAPREDUJU U TORECKU: Oglasio se Pušilin, žestoke borbe vode se za grad (VIDEO)
JEDINICE ruske vojske napreduju u Dzeržinsku (ukrajinski naziv za Toreck), javio je na Telegram kanalu šef DNR Denis Pušilin.
24. 11. 2024. u 18:59
"I ZEMUNCI SU GA SE PLAŠILI": Kako je Beli postao Zver - priča o Sretku Kaliniću
"KALINIĆ je bio zver od čoveka. Zapravo, zver je blaga reč" - rekao je tada Bagzi, nakon čega je Kalinić kojeg su članovi klana do tada oslovljavali sa "Beli" dobio nadimak "Zver".
24. 11. 2024. u 11:09
Komentari (0)