NAJBRŽI I NAJUKUSNIJI RUČAK KAD NEMATE VREMENA: Zapečene makarone sa sirom
Ovaj recept je jednostavan, a obožavaju ga svi.

Foto Jutjub/Printskrin
Sastojci:
- 300 gr makarona
- 300 gr sira
- 3 jaja
- mleka 1 dl
- 3 kašike ulja
Priprema:
Sipajte litar vide u šerpu, posolite i staviti da provri. Kada provri sipajte makarone i kuvajte 10 minuta uz povremeno mešanje. Kada su makarone odmekanile procedite.U odvojenoj posudi umutite jaja, dodati izgnječen sir i zatim mleko. Posolite još malo u zavisnosti kakav vam je sir, i sve dobro promešajte.
U vatrostalnu posudu stavite ulje, sipajte makarone, zatim sjedinjenu masu i sve zajedno promešajte. Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni da se zapeče, oko 20 minuta. Ako volite više zapečene ostavite još malo u rerni.
(superrecepti)
Preporučujemo

TAKO JEDNOSTAVAN I ODLIČAN RUČAK: Kombinacija palente, povrća i sira
15. 09. 2024. u 10:00

IDEALNO JELO KOJE SE LAKO SPREMA: Recept za spanać na malo drugačiji način
03. 09. 2024. u 22:35

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

"ĐEDOVI TE PROKLELI!" Veljko besan na prezimenjakinju, slavi Oluju
SIN pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, važi za velikog rodoljuba, a sada ga je razbesnelo to što je jedna njegova prezimenjakinja učestvovala u godišnjici proslave "Oluje".
03. 08. 2025. u 10:36
Komentari (0)