JELO KOJE SVI OBOŽAVAJU: Napravite punjene pohovane paprike sa sirom
Kada više nemate ideja šta spremati za ručak, kladite se na pohovane punjene paprike. Najčešće se pune tvrdim sirom, ali možete ih puniti i šunkom, topljenim sirom, šampinjonima...
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 8 crvenih paprika
- 8 kriški sira
- 3 jajeta
- brašno
- prezle
- so
Priprema:
Paprike ispecite na tiganju ili roštilju, prebacite u posudu, prekrijte providnom folijom da se pare i ostavite da se ohlade. Ohlađene paprike oljuštite i uklonite semenke. Svaku papriku napunite debelom kriškom dimljenog sira. Paprike punjene sirom uvaljajte u brašno, pa u umućena jaja, pa u prezle. Paprike pržite u dubokom ulju nekoliko minuta sa svake strane. Pržene paprike stavite na papirni ubrus da upiju višak masnoće. Poslužite toplo kao prilog ili samostalno jelo.
(Index.hr)
Preporučujemo
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ISPLIVAO SNIMAK: Šerif peva - "Smradovi su preko Drine prešli" - a tvrdi da pesmu nikad nije izvodio
BURA oko fotografije i snimka folkera Ace Lukasa sa Naserom Orićem, nekadašnjim komandantom jedinica Armije RBiH u području Srebrenice tokom rata u Bosni i Hercegovini, ne stišava se. I dalje akteri "kafanskog susreta" izazivaju veliku pažnju, a sad je u centru pevač Šerif Konjević, koji je pozvao srpskog pevača da prisustvuje privatnoj proslavi u restoranu u centru Sarajeva, gde je bio pozvan i Naser Orić.
02. 12. 2025. u 12:35
Komentari (0)