Mnogi misle da je priprema lososa teška i komplikovana, ali zapravo, njegovo spremanje je vrlo lako i gotovo je posle samo nekoliko minuta.
Povezane vesti
LOSOS SA PROKELJOM: Ovako ga pripremaju profesionalni kuvari, toliko je sočan da se topi u ustima
Prokelj i losos se savršeno uklapaju i brzo spremaju.
08. 08. 2024. u 16:30
Najnovije iz rubrike
PASTA SA BUNDEVOM: Idealan jesenji ručak
Pasta sa bundevom je odlična za ovaj period godine, u ovoj verziji je slana, mada možete da je napravite i u slatkoj varijanti.
17. 10. 2024. u 16:00
ČORBA SA JUNETINOM: Ugrejaće vam i telo i dušu
Čorba je uvek dobrodošla u jelovniku, a ova se može jesti i kao glavno jelo.
17. 10. 2024. u 14:32
SAVRŠEN DODATAK SVEČANOM RUČKU: Kupice od zapečenog pire krompira - tako jednostavne, a izgledaju kao jelo iz najboljih restorana
AKO ste ljubitelj pire krompira, spremite ga na malo drugačiji način.
17. 10. 2024. u 09:00
ČOKOLADNI KEKS KOLAČ: Priprema za pola sata, a topi se u ustima (VIDEO)
Čokoladni keks kolač ćete rado da pravite, ne zahteva mnogo truda, a dobijate vrlo mekan i sočan desert.
17. 10. 2024. u 07:00
OD JEDNOSTAVNOG JELA NAPRAVITE - SPECIJALITET: Rumunska zapečena palenta sa sirom, jajima i slaninom
Zapečena palenta sa sirom, jajima i slaninom se tradicionalno sprema u Rumuniji i odličan je način da od jednostavnog jela napravite specijalitet.
16. 10. 2024. u 07:00
Komentari (0)