SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1 kg teletine
- 1 tegla mariniranih šampinjona
- 1 tegla kornišona
- 1 tegla cvekle
- 500 g kisele pavlake
- 200 g majoneza
- so, biber
Priprema:
Meso isecite na sitne kocke i stavite da se kuva dok ne omekša. Sitno iseckajte ohlađeno meso, kornišone, cveklu i pečurke, pa sve pomešajte. Dodajte kiselu pavlaku i majonez. Sve lepo pomešajte u homogenu smesu. Posolite i pobiberite po ukusu. Gotovo jelo stavite u frižider nekoliko sati pre služenja.
(trpeza)
Preporučujemo

ČUVENA MAKEDONSKA PASTRMAJLIJA: Specijalitet neodoljivog ukusa
22. 11. 2024. u 18:49

ŠVEDSKE ĆUFTE: Jedinstvene, neodoljive i tako ukusne da ćete ih praviti svake nedelje
24. 11. 2024. u 07:00

LAGANA SUPA OD TIKVICA: Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu
22. 11. 2024. u 15:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

VENČANjE U ANGOLI, PA U SMEDEREVU: Šta naša tamnputa snajka kaže o srpskoj svadbi (VIDEO)
MEŠOVITI brakovi sve su učestaliji poslednjih godina. Imali smo prilike da vidimo brojne lepotice iz inostranstva koje su ljubav pronašle u Srbiji i sa svojim partnerima ovde nastavili život.
12. 09. 2025. u 10:31
Komentari (0)