PRAVI GURMANSKI RUČAK: Zapečeni krompir sa sirom i slaninom
02. 12. 2024. u 09:00
Jela sa krompirom nam nikada neće dosaditi.
Povezane vesti

FRANCUSKI KROMPIR SA KUVANIM JAJIMA: Nikad brži i jeftiniji ručak (VIDEO)
Savršen ručak ili prilog mesu, ako niste nikad probali evo odličnog recepta za francuski krompir.
27. 04. 2025. u 08:30

PAPRIKAŠ SA OSLIĆEM I KROMPIROM: Ovaj ručak obožavaju i oni koji ne poste
Paprikaš sa oslićem i krompirom idealan je za post na ulju i pravo jelo na kašiku.
14. 04. 2025. u 10:00

NAJPOZNATIJE FRANCUSKO JELO: Tartiflet sa slaninom i krompirom
Naziv potiče od arapske reči „tartifla“, što znači krompir, a jelo datira iz 18. veka, kad se prvi put pominje u knjigama kuvara. Osim krompira, luka i slanine, koristi se i polumekani sir reblošon, ali se može koristiti i kamamber ili bri.
28. 03. 2025. u 10:00

KROMPIR SA GRAŠKOM U KREMASTOM SOSU: Napravite ručak koji će cela porodica da obožava
Krompir sa graškom je tradicionalna kombinacija koja se nalazi na trpezama širom sveta, zbog svoje jednostavnosti, prepoznatljivog ukusa i nutritivne vrednosti. Reč je o ukusnom jelu, koje pruža odličan izvor energije, vlakana i vitamina.
15. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

UKUS KOJI PRIČA PRIČE: Zapečene palačinke sa jabukama (VIDEO)
KLASIK na drugačiji način, da zamiriše cela kuća.
22. 06. 2025. u 13:00

OHLADITE MINIMUM JEDAN SAT U FRIŽIDERU: Hladna supa od krastavca i jogurta ( VIDEO)
TARATOR je hladna supa, koja se pravi od kiselog mleka ili jogurta, u nju idu mirođija, krastavac, beli luk, so i maslinovo ulje.
22. 06. 2025. u 11:00

IZNAD ŠPORETA, A TEMPERATURE PREKO 30: Pečena paprika punjena sirom, spas za letnji ručak (VIDEO)
ZAPEČENE paprike punjene sirom i jajima savršene su za tople letnje dane
22. 06. 2025. u 09:00

SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I UŽITKA: Pita sa sirom i šunkom (VIDEO)
Mirisna, zlatno pečena i puna ukusa – pita sa sirom i šunkom je savršen spoj tradicije i užitka.
22. 06. 2025. u 07:00

ZA BRZI OBROK, ZABAVU ILI UŽINU: Brze i zdrave mini pizze sa tikvicama
SAVRŠENE, a nije samo obrok – to je umetnost.
21. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)