SOČNE SVINJSKE ŠNICLE U KREMASTOM SOSU: Recept koji će vas oboriti sa nogu
Svinjske šnicle u kremastom sosu od senfa su jednostavno jelo gotovo za 15 minuta, savršeno za ukusan ručak.
![СОЧНЕ СВИЊСКЕ ШНИЦЛЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Рецепт који ће вас оборити са ногу СОЧНЕ СВИЊСКЕ ШНИЦЛЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Рецепт који ће вас оборити са ногу](/data/images/2024-09-19/528429_telece-snicle_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 4 svinjske šnicle bez kostiju
- so i biber, po ukusu
- 120 ml pilećeg bujona
- 160 ml pavlake za kuvanje
- 1 kašika senfa
- 2 kašičice limunovog soka
Priprema:
Svinjske šnicle začinite solju i biberom sa obe strane. Zagrejte tiganj na jakoj vatri i poprskajte ga uljem. Ubacite šnicle i pržite po 2-4 minuta sa svake strane, dok ne porumene. Svinjetinu prebacite na tanjir i prekrijte aluminijumskom folijom. Sipajte pileći bujon u tiganj, dodajte pavlaku za kuvanje, senf i limunov sok. Dobro promešajte, smanjite vatru i dinstajte bez poklopca 5-6 minuta ili dok se sos malo ne zgusne.
Kašikom prelijte svinjetinu. Po želji ukrasite peršunom.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![VARIVO OD KELJA: Odličan ručak na kašiku, kad ga spremite, imaćete ručak za dva dana VARIVO OD KELJA: Odličan ručak na kašiku, kad ga spremite, imaćete ručak za dva dana](/data/images/2024-04-30/478197_shutterstock-1552008509_t.jpg?time=1732884917)
VARIVO OD KELjA: Odličan ručak na kašiku, kad ga spremite, imaćete ručak za dva dana
29. 11. 2024. u 13:00
![ORBAN: Danas u SAD nastao veliki skandal ORBAN: Danas u SAD nastao veliki skandal](/data/images/2024-11-22/547938_tan2024-11-0718301955-7_kf.jpg?time=1739212952)
ORBAN: Danas u SAD nastao veliki skandal
MAĐARSKI premijer Viktor Orban rekao je danas da je u SAD "nastao veliki skandal" nakon što je američki predsednik Donald Tramp odlučio da otkrije koliko su novca i kome američke agencije isplatile poslednjih godina, a da je to "pokazalo da je liberalna globalna elita koristila američki budžet da bi finansirala svoju finansijsku i ideološku agendu širom sveta".
10. 02. 2025. u 19:39
![DONČIĆEVO POREKLO: NJegov deda Srbobran rođen je na KiM DONČIĆEVO POREKLO: NJegov deda Srbobran rođen je na KiM](/data/images/2025-02-10/571462_117786-luka-doncic-ig_kf.jpg?time=1739187899)
DONČIĆEVO POREKLO: Njegov deda Srbobran rođen je na KiM
LUKA Dončić jedan je od najboljih košarkaša planete. Momak koji iz dana u dan fascinira ljubitelje košarke je Srbin po ocu, i ne krije koliko je privržen našoj zemlji, a trenutno je u centru pažnje zbog prelaska u Lejkerse.
10. 02. 2025. u 12:44
Komentari (0)