SOČNE SVINJSKE ŠNICLE U KREMASTOM SOSU: Recept koji će vas oboriti sa nogu
Svinjske šnicle u kremastom sosu od senfa su jednostavno jelo gotovo za 15 minuta, savršeno za ukusan ručak.
Sastojci:
- 4 svinjske šnicle bez kostiju
- so i biber, po ukusu
- 120 ml pilećeg bujona
- 160 ml pavlake za kuvanje
- 1 kašika senfa
- 2 kašičice limunovog soka
Priprema:
Svinjske šnicle začinite solju i biberom sa obe strane. Zagrejte tiganj na jakoj vatri i poprskajte ga uljem. Ubacite šnicle i pržite po 2-4 minuta sa svake strane, dok ne porumene. Svinjetinu prebacite na tanjir i prekrijte aluminijumskom folijom. Sipajte pileći bujon u tiganj, dodajte pavlaku za kuvanje, senf i limunov sok. Dobro promešajte, smanjite vatru i dinstajte bez poklopca 5-6 minuta ili dok se sos malo ne zgusne.
Kašikom prelijte svinjetinu. Po želji ukrasite peršunom.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
VARIVO OD KELjA: Odličan ručak na kašiku, kad ga spremite, imaćete ručak za dva dana
29. 11. 2024. u 13:00
DRAMATIČNO UPOZORENjE BRITANSKOG MINISTRA: U slučaju velikog rata naša vojska bila bi uništena za najviše godinu dana
BRITANSKA vojska bi u slučaju izbijanja velikog rata bila uništena u roku od „šest meseci do godinu dana“, što ističe važnost obnove rezervnih snaga u Velikoj Britaniji, upozorio je ministar odbrane za veterane Alister Karns, prenosi Skaj njuz.
04. 12. 2024. u 17:10
PUTINOVA ROĐAKA SLUČAJNO OTKRILA TAJNE PODATKE: "Uklonite to iz zvaničnih dokumenata" (VIDEO)
ANA Civileva, rođaka ruskog predsednika Vladimira Putina i zamenica ministra odbrane u Državnoj dumi, slučajno je otkrila približan broj nestalih ruskih vojnika u ratu s Ukrajinom.
04. 12. 2024. u 16:32
KRAJ KARIJERE JELENE KARLEUŠE: Prelazak u politiku i visoka funkcija
JELENA Karleuša se poslednjih nekoliko godina veoma aktivirala politički, a iako zvanično nije član nijedne stranke, ona se trudi da iskaže svoje mišljenje i stav kad god je to potrebno.
02. 12. 2024. u 13:23
Komentari (0)