JEDNOSTAVNE I ZDRAVE: Brz recept za punjene paprike sa piletinom
Uživajte u paprikama zapečenim u rerni sa mlevenom piletinom, obrok za koji nećete morati da potrošite mnogo novca.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 2 velike crvene paprike
- 230 g mlevene piletine
- 236 g kuvanog pirinča
- 60 g seckanog luka
- 1 čen belog luka, sitno iseckanog
- ½ kašičice mlevenog crnog bibera
- ½ kašičice soli
- 240 ml paradajz sosa
- 180 g iseckanog mladog sira
Priprema:
Za punjene paprike prvo zagrejte rernu na 175 stepeni S. Odsecite vrhove paprika, očistite paprike i stavite ih na stranu.
Pomešajte mlevenu piletinu, pirinač, crni luk, beli luk, crni biber i so u činiji. Ubacite mešavinu piletine u paprike i prelijte paradajz sosom. Pecite u zagrejanoj rerni 45 minuta. Pospite paprike sirom i nastavite da pečete još 15 minuta.
(stvarukusa)
Preporučujemo

ŠPAGETI NA TOSKANSKI NAČIN S PILEĆIM MESOM: Lagano jelo, bogatog ukusa
05. 12. 2024. u 12:00

SOČNE SVINjSKE ŠNICLE U KREMASTOM SOSU: Recept koji će vas oboriti sa nogu
04. 12. 2024. u 09:00

VARIVO OD KELjA: Odličan ručak na kašiku, kad ga spremite, imaćete ručak za dva dana
29. 11. 2024. u 13:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)