SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu
Sočni specijalitet koji ćete obožavati, meso se lepi za prste.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1,2 kg svinjskog vrata
- 50 ml ulja
- 1 kašika suvog začina
- 2 čaše vode
- 1 kašika mekog brašna
- 4-5 crvenih pečenih paprika
- 2 čena belog luka
- 100 g kajmaka
Priprema:
Meso isecite na šnicle, začinite, stavite u tepsiju, prelijte s malo vode i pecite na 200 stepeni sat vremena. Iseckajte paprike, pomešajte sa kajmakom, premažite preko mesa, pa vratite u rernu na desetak minuta da se sve lepo zapeče.
(trpeza)
Preporučujemo

NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online

ZAPEČENI PASULj SA SLANINOM U PARADAJZ SOSU: Omiljeno jelo pravih gurmana
24. 12. 2024. u 09:00Novosti online

RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
22. 12. 2024. u 09:00

NIJE NI KUPILA KARTU, NA PLAŽI JOJ PONUDILI BESPLATNU VOŽNjU: Novi detalji tragične smrti Novosađanke u Budvi
TINEJDžERKA je, kako kaže njen blizak prijatelj, bila devojka puna života, imala je mnogo planova za budućnost, a tek je imala 19 godina, i ceo život je bio pred njom, a sada je čitava njena porodica zavijena u crno.
30. 05. 2025. u 14:42

"OL STAR" SE MENjA IZ KORENA, Nikola Jokić će dobiti priliku da zablista kao nikada! (VIDEO)
NBA liga je donela odluku da iz korena promeni format "ol-star" meča, potvrdio je komesar lige Adam Silver.
04. 06. 2025. u 21:50

UČENICI BILI ZABEZEKNUTI: Šta je nastavnica obukla - odmah je slikali, fotke su obišle svet
NASTAVNICA Veronika Dukju potrudila se da vizuelizuje svoju lekciju iz anatomije. Njen potez oduševio je hiljade korisnika društvenih mreža, na kojima su se proširile fotografije sa njenog časa.
04. 06. 2025. u 10:42
Komentari (0)