SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu
27. 12. 2024. u 09:00
Sočni specijalitet koji ćete obožavati, meso se lepi za prste.
Povezane vesti

MAĐARSKI GULAŠ IZ RERNE: Ručak pun ukusa, bogat teksturom i uživanje je u svakom zalogaju (VIDEO)
Napravite pravi gulaš po mađarskom receptu, a pecite ga u rerni.
19. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

UKUSAN I SOČAN RUČAK ZA PRAVI GURMANSKI UŽITAK: Karađorđeva šnicla
Karađorđeva šnicla je uvek siguran izbor za ručak.
12. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

POHOVANI ROLAT OD MLEVENOG MESA: Ukusan obrok kojem nećete odoleti
Naš predlog za današnji ručak.
11. 04. 2025. u 16:00

OVAKO ITALIJANI PRAVE KUGLOF ZA VASKRS: Neverovatno je jednostavan za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Za Vaskršnje praznike Italijani imaju običaj da spremaju slatki kuglof u čiju sredinu stavljaju šarena jaja - tako im desert ujedno bude i dekoracija za sto.
11. 04. 2025. u 14:30

SALATA SA MLADIM LUKOM I PAVLAKOM: Savršen prilog uz pečenje
Ako tražite svežu prolećnu salatu i nešto što bi vam dobro došlo kao prilog uz vaskršnju trpezu, imamo pravi recept. Spremite laganu ali veoma ukusnu salatu od mladog luka, pavlake i fete i vaši ukućani će vam biti zahvalni.
11. 04. 2025. u 13:00

KAPREZE TORTA: Očaravujuća italijanska čokoladna poslastica
Sa romantičnog italijanskog ostrva Kapri potiče i jedan poseban slatki specijalitet – torta kapreze.
11. 04. 2025. u 11:30

PRIRODNO DO NAJLEPŠIH BOJA: Četiri metode za farbanje crvenih jaja - Ispašće vam najbolja
Farbanje uskršnjih jaja jedan je od najlepših i najstarijih običaja u vezi sa Vaskrsom.
11. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)