POSNE PUNJENE TIKVICE: Sočne i slasne, nećete ni primetiti da nedostaje meso
30. 12. 2024. u 07:00
Ovaj recept za punjene tikvice sa pirinčem i povrćem je ukusan, zdrav i savršen za posne dane!
Povezane vesti

RIBLJI ĆEVAPI JOŠ BOLJI OD KLASIČNIH: Smažu se za tren oka, pravićete ih stalno
Sočni i slasni, a pomeraju granice dobrog ukusa.
17. 04. 2025. u 14:30

IDEALAN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Punjene tikvice, jelo kome neće odoleti ni najveći izbirljivci
Preukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje tikvica.
17. 04. 2025. u 08:30

PAPRIKAŠ SA OSLIĆEM I KROMPIROM: Ovaj ručak obožavaju i oni koji ne poste
Paprikaš sa oslićem i krompirom idealan je za post na ulju i pravo jelo na kašiku.
14. 04. 2025. u 10:00

VRĆENI KROMPIR: Srpsko jelo naših baka
Ovo je tradicionalni srpski specijalitet koji je odličan obrok u vreme posta.
04. 04. 2025. u 13:00

GIROS SA PEČURKAMA UMESTO MESA: Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj
Giros sa pečurkama i začinskim biljem je savršen za dane posta, nećete da primetite da nedostaje meso.
27. 03. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike

SUPER UŽINA KOJA ĆE VAM DATI ENERGIJE: Ječmeni keksići (VIDEO)
KADA želite brz i ukusan dezert ili vam se gosti pojave nenajavljeni na vratima, domaći keks je sjajno rešenje i sa razlogom je omiljena domaća poslastica.
02. 06. 2025. u 11:00

MEKANE I MIRISNE: Princes krofne, kremasta poslastica koja podseća na detinjstvo (VIDEO)
DESERT iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju na detinjstvo, najbolje odmah stavite duplu meru.
02. 06. 2025. u 09:00

PUN JE PROTEINA I ZDRAVIH MASTI: Hleb od tikvica (VIDEO)
ZDRAV i ukusan, osvojiće vas na prvi zalogaj.
02. 06. 2025. u 07:00

NAJBOLJI RECEPT ZA BAKIN KOLAČ: Tajna je u jednom sastojku koji svi zaborave da stave u testo
STARINSKI recept za bakin kolač koji može da se jede u bilo koje doba dana.
01. 06. 2025. u 11:00

RUČAK SA KOJIM NEMA GREŠKE: Zlatni klasik iz rerne, bataci sa krompirom i belim lukom (VIDEO)
SOČNI bataci i karabataci pečeni sa aromatičnim začinima, belim lukom i zlatno-smeđim krompirom.
01. 06. 2025. u 09:00
Komentari (0)