KAKO SE PRAVI PEČENICA ZA BOŽIĆ: Najsočnije meso za praznični ručak, a uz ovaj trik biće savršeno ispečena
04. 01. 2025. u 14:00
Pečenica je neizostavni deo trpeze za Božić, a uz ove savete profesionalnih kuvara ispašće savršeno! Meso će biti sočno, a spoljašnost lepo zapečena i hrskava.
Povezane vesti

JOŠ NIJE KASNO DA JE SPREMITE ZA NOVOGODIŠNJU VEČERU: Slasna rolovana svinjska plećka, meso se lepi za prste
Slasno i sočno jelo za prave gurmane i one izbirljive, a savršeno za novogodišnje praznike.
31. 12. 2024. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00

POSNE LAZANJE: Jelo koje svi vole
Jednostavno, zdravo i ukusno - ove lazanje su primer savršeno ukomponovanih namirnica koje daju nestvaran ukus.
01. 04. 2025. u 14:30

TORTA SA GRIZOM, PUDINGOM I PIŠKOTAMA: Kremasta, jeftina, ne peče se
Ako volite jeftine torte, a uz to i čokoladne torte koje se ne peku, ovo je odlična kremasta poslastica za vas.
01. 04. 2025. u 13:00

POSNA ČORBA OD ŠARGAREPE I CRVENOG SOČIVA: Postaće vaša omiljena dnevna doza zdravlja u tanjiru
Posna čorba od šargarepe i crvenog sočiva je vrlo zdrava, ukusna i začinjena.
01. 04. 2025. u 11:30

DVA SASTOJKA KOJA SLATKI KUPUS ČINE DALEKO UKUSNIJIM: Pomažu da se sos zgusne i neutrališu neprijatne mirise
Kako biste ga pripremili potrebne su vam jeftini sastojci, a ovo jelo na kašiku mnogi vole. Ipak, kupus dok se kuva ima specifičan miris i obično se dodaje klinčić kako bi se on ublažio. Ali, postoje još dve namirnice koje vam mogu pomoći.
01. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)