TRADICIONALNE PUNJENE PAPRIKE: Jedno od omiljenih domaćih jela
10. 01. 2025. u 09:00
Napravite na ovaj način i uživaćete u savršenom ukusu.
Povezane vesti

GURMANSKE PUNJENE PAPRIKE: Ručak za kompletan užitak
Sigurno vam je od pripreme zimnice ostalo nešto paprika koje ste zamrznuli, a možete ih i kupiti takve ukoliko nemate, da olakšate sebi proces pravljenja gurmanskih punjenih paprika. Ovo je sjajan i brz recept, neće vam oduzeti mnogo vremena.
15. 03. 2025. u 11:00

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Jelo od pirinča i pečuraka
Jelo koje se lako pravi, idealno i za ručak i za večeru.
14. 03. 2025. u 09:00

MALO DRUGAČIJE PUNJENE PAPRIKE IZ RERNE: Recept koji morate isprobati
Bila bi prava šteta da zima prođe bez barem jednih domaćih punjenih paprika. Sveže paprike, slanina i siru su recept za uspeh.
20. 02. 2025. u 11:01Jovana Vasić

ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM: Lako se prave, a toliko su ukusne da svi traže dodatak
JEDNOSTAVNO jelo koje može da se jede kao bilo koji obrok.
05. 02. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA GOVEĐI PILAV: Sočno i okrepljujuće jelo koje se priprema brzinski
Ovaj pilav je prava gozba u jednom tiganju – mirisan, bogat, sladunjav od šargarepe i suvog grožđa, a punog ukusa zahvaljujući začinima i sočnoj govedini. Savršen za sve koji vole orijentalnu notu u domaćem obroku.
21. 04. 2025. u 16:00

KOLAČI OD BANANE I SUSAMA SA CRNOM ČOKOLADOM: Zdrava, brza i neodoljiva poslastica
Kolači od banane i susama sa crnom čokoladom se lako prave, i potrebno vam je samo par sastojaka.
21. 04. 2025. u 14:30

MIMOZA TORTA: Još lepša od salate, kremasta je, puna fila, oduševiće vas na prvi zalogaj (VIDEO)
Kremasta Mimoza slana torta pravo je osveženje za prazničnu svečanu trpezu. Njen lagan i penast fil topi se u ustima, dok se blagi ukusi savršeno stapaju u harmoničnu celinu.
21. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD CVEKLE: Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Lagana, a zdrava čorba, pravićete stalno.
21. 04. 2025. u 10:00

PUNJENA PLEĆKA: Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja
Gurmanski specijalitet za one izbirljive, savršeno ukusan ručak.
21. 04. 2025. u 08:30
Komentari (0)