STARINSKO SRPSKO JELO: Krompirača sa pirinčem i kobasicom, pravo zadovoljstvo ukusa
28. 01. 2025. u 09:00
Starinsko sočno jelo koje možete da pravita sa bilo kojom vrstom kobasice, koju god da imate, dovoljan vam je jedan red kolutova. Luk ovom jelu daje slast, a pirinač u kombinaciji sa jako malo brašna pravi jelo kremastim.
Povezane vesti

PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM: Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.
04. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

NAJSOČNIJA I NAJKREMASTIJA MUSAKA: Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima (VIDEO)
Donosimo vam recept za najsočniju musaku koja se pravi očas posla.
25. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

MUSAKA SA PILETINOM I PIRINČEM: Malo drugačiji recept, ali jednako ukusan (VIDEO)
Još jedan lagan ručak koji se brzo sprema.
11. 02. 2025. u 09:00Novosti online

PRSTE DA POLIŽETE: Pilav na turski način, sa suvim voćem i orašastim plodovima
PILAV pripremljen na turski način će biti prijatna promena u ishrani i za trpezom, svideće vam se preplitanje ukusa i tekstura.
05. 02. 2025. u 13:00

SAVRŠENA IDEJA ZA DANAŠNJI RUČAK: Pohovane šnicle, restovani krompir, čorbica, brzo, lako, a preukusno
Kompletan obrok spreman za tili čas.
26. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

TOPLA ČOKOLADA: Najbolji recept za omiljeni napitak
Topla čokolada je jedan od omiljenih napitaka tokom hladnijeg perioda godine. Ukusna i topla, čokolada spremljena na ovaj način ne samo da nas greje i krepi, već nam i popravlja raspoloženje budući da čokolada sadrži serotonin - hormon sreće.
04. 03. 2025. u 14:00Jovana Vasić

JEDINSTVENA KOMBINACIJA UKUSA: Salata od rukole i belog luka
Ova salata je primer savršeno balansiranog kombinovanja intenzivnih aroma i ukusa poput belog luka i rukole.
04. 03. 2025. u 13:00Novosti online

POSNE PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Uživajte u omiljenoj poslastici i u danima posta
Ovako pripremljene mogu stajati i dva dana, tanke su i ukusne kao da su mrsne.
04. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM: Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.
04. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

Komentari (0)