STARINSKO SRPSKO JELO: Krompirača sa pirinčem i kobasicom, pravo zadovoljstvo ukusa
28. 01. 2025. u 09:00
Starinsko sočno jelo koje možete da pravita sa bilo kojom vrstom kobasice, koju god da imate, dovoljan vam je jedan red kolutova. Luk ovom jelu daje slast, a pirinač u kombinaciji sa jako malo brašna pravi jelo kremastim.
Povezane vesti

FRANCUSKI KROMPIR SA KUVANIM JAJIMA: Nikad brži i jeftiniji ručak (VIDEO)
Savršen ručak ili prilog mesu, ako niste nikad probali evo odličnog recepta za francuski krompir.
27. 04. 2025. u 08:30

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA GOVEĐI PILAV: Sočno i okrepljujuće jelo koje se priprema brzinski
Ovaj pilav je prava gozba u jednom tiganju – mirisan, bogat, sladunjav od šargarepe i suvog grožđa, a punog ukusa zahvaljujući začinima i sočnoj govedini. Savršen za sve koji vole orijentalnu notu u domaćem obroku.
21. 04. 2025. u 16:00

PAPRIKAŠ SA OSLIĆEM I KROMPIROM: Ovaj ručak obožavaju i oni koji ne poste
Paprikaš sa oslićem i krompirom idealan je za post na ulju i pravo jelo na kašiku.
14. 04. 2025. u 10:00

ZAČINJENI RIŽOTO SA TUNJEVINOM: Vrlo je lagano, a pikantno jelo
Odlično i brzo jelo za svaki dan.
13. 04. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike

TAKO JEDNOSTAVNO, A TAKO UKUSNO! Brza banana torta sa bogatim filom
IDEALAN je izbor za sve koji vole slatkiše s voćnom notom i raskošnim slojevima - pravi desert za posebne prilike.
08. 07. 2025. u 19:25

OSVEŽAVAJUĆA I LAGANA: Letnja krem čorba sa tikvicama i crvenim sočivom
ČORBA koju ćete stalno praviti. Lagana, kremasta čorba sa tikvicama. Idelana letnja čorba.
07. 07. 2025. u 07:25

OSVEŽAVA, ZA SVEGA NEKOLIKO MINUTA: Smuti sa borovnicama
U letnjim mesecima, kada temperature rastu, organizmu najviše prijaju lagani, osvežavajući i hranljivi obroci.
06. 07. 2025. u 13:00

SVI ĆE TRAŽITI RECEPT: Jednostavna salata sa avokadom i povrćem
IDEALNA salata za svaki dan.
06. 07. 2025. u 11:00

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00
Komentari (0)