FAŠIRANE ŠNICLE: Recept za brz i bogat ručak koji će ljubitelji mesa obožavati
27. 01. 2025. u 09:00
Faširane šnicle su uvek dobra ideja za ručak.
Povezane vesti

ZAPEČENA SARMA: Red kupusa, red mesa i eto savršenog ručka
Ako vas mrzi da je klasično napravite, ovo je brži, a jednako ukusan način.
29. 03. 2025. u 08:30

OPASNO UKUSAN I NEODOLJIV RUČAK: Ćufte od starog hleba sa sirom u sosu
Ako vam je ostalo starog hleba, iskoristite ga za pripremu loptica od junetine i svinjetine.
20. 03. 2025. u 09:00

RECEPT ZA SAVRŠEN NEDELJNI RUČAK: Spanać sa mlevenim mesom
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
23. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

NAJSOČNIJA I NAJKREMASTIJA MUSAKA: Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima (VIDEO)
Donosimo vam recept za najsočniju musaku koja se pravi očas posla.
25. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
22. 01. 2025. u 09:30Novosti online
Najnovije iz rubrike

TRI NAJVAŽNIJA TRIKA ZA NAJBOLJI ŠLAG: Biće čvrst, a poslastice savršene, ove stvari su ključne
Čvrst i ukusan šlag nije nešto što uvek pođe za rukom, ali postoje trikovi sa kojima ne možete da pogrešite.
10. 04. 2025. u 14:30

PROSTO KAO (ZAPEČENI) PASULJ: Sličan prebrancu, a ukusno jelo kome nećete odoleti
Nalik na prebranac, ali ipak malo modifikovan, ovaj recept garantuje slasno jelo posle kog sasvim sigurno nećete ostati gladni.
10. 04. 2025. u 13:00

AVOKADO SALATA: Jednostavna, a zdrava
Sveža, sočna i lagana, a jednostavno se priprema.
10. 04. 2025. u 11:30

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

JOŠ BOLJA NEGO SA ROŠTILJA: Rolovana piletina, sočan i slastan ručak
Marinirajte je jedno veče ranije i sutradan spremite za tili čas, u rerni. Ovako pripremljena ukusnija je od bilo kog roštiljskog mesa!
10. 04. 2025. u 08:30
Komentari (0)