PODVARAK SA RIBOM: Slastan i ukusan posni ručak
05. 03. 2025. u 09:00
Gurmanski specijalitet koji će vas dugo držati sitim.
Povezane vesti

PIKANTAN PAPRIKAŠ OD ŠARANA: Vrhunsko jelo za predstojeće dane
Ljubitelji ribljih ili fiš paprikaša vole da mistifikuju ovo jelo. Sigurno je da i tu postoje tajne za pripremu, ali vrhunski ukus imaće i ako ga ovako skuvate. Važno je da tiho krčka.
07. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Jelo od pirinča i pečuraka
Jelo koje se lako pravi, idealno i za ručak i za večeru.
14. 03. 2025. u 09:00

7 POSNIH PREDLOGA ZA RUČAK, ZA 7 DANA U NEDELJI: Najlepši specijaliteti u kojima možete uživati tokom Vaskršnjeg posta
Počeo je veliki Vaskršnji post i ako ste među onima koji poste ceo post sigurno tragate za receptima koji se brzo spremaju, ukusni su i hranljivi.
10. 03. 2025. u 09:00

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

POSNE PROJICE: Lake za spremanje, a idealne za doručak ili večeru
Ako nemate ideju šta spremiti u toku posta, projice su uvek dobro rešenje.
08. 03. 2025. u 07:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

MIRISNA POSLASTICA KOJA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA: Štrudla sa vanil kremom
NEODOLjIVA poslastica u savršenom spoju ukusa.
29. 05. 2025. u 13:00

UKUSNA I OKREPLJUJUĆA - Savršena paradajz čorba (VIDEO)
PUNA vitamina, okrepljujuća i sočna čorba.
29. 05. 2025. u 11:30

GOTOV ZA POLA MINUTA: Holandez sos, savršen za jaja na oko i meso (VIDEO)
NAPRAVI se brzo, a savršenog ukusa.
29. 05. 2025. u 10:00

SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno (VIDEO)
JEDNOSTAVNO jelo bogatog ukusa neizostavno je na prazničnoj trpezi.
29. 05. 2025. u 08:30

ZABORAVIĆETE NA SVE OSTALE: Najmekši slavski kolač za Spasovdan
SLAVSKI kolač je srce slavske trpeze, simbol hrišćanske vere i domaćinske časti.
29. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)