POSNE SARME SA SOJOM I PEČURKAMA: Omiljeni ručak u vreme posta
09. 03. 2025. u 15:00
Probajte najomiljenije domaće jelo u posnoj varijanti i uverite se da je isto tako savršeno.
Povezane vesti

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Jelo od pirinča i pečuraka
Jelo koje se lako pravi, idealno i za ručak i za večeru.
14. 03. 2025. u 09:00

MUSAKA SA PRAZILUKOM I PEČURKAMA: Probajte nešto drugačije, brzo i ukusno
Za promenu probajte staro dobro jelo na drugačiji način.
03. 04. 2025. u 08:30

GIROS SA PEČURKAMA UMESTO MESA: Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj
Giros sa pečurkama i začinskim biljem je savršen za dane posta, nećete da primetite da nedostaje meso.
27. 03. 2025. u 14:30

RUČAK KOJI SE BRZO SPREMA, A JOŠ BRŽE POJEDE: Zapečena jaja sa pečurkama i sirom
Nekada se neočekivane kombinacije pokažu kao savršeno novo jelo. Ovo je jedno od takvih slučajnih otkrića za koje verujemo da će postati omiljeno.
22. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

MIRISNA POSLASTICA KOJA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA: Štrudla sa vanil kremom
NEODOLjIVA poslastica u savršenom spoju ukusa.
29. 05. 2025. u 13:00

UKUSNA I OKREPLJUJUĆA - Savršena paradajz čorba (VIDEO)
PUNA vitamina, okrepljujuća i sočna čorba.
29. 05. 2025. u 11:30

GOTOV ZA POLA MINUTA: Holandez sos, savršen za jaja na oko i meso (VIDEO)
NAPRAVI se brzo, a savršenog ukusa.
29. 05. 2025. u 10:00

SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno (VIDEO)
JEDNOSTAVNO jelo bogatog ukusa neizostavno je na prazničnoj trpezi.
29. 05. 2025. u 08:30

ZABORAVIĆETE NA SVE OSTALE: Najmekši slavski kolač za Spasovdan
SLAVSKI kolač je srce slavske trpeze, simbol hrišćanske vere i domaćinske časti.
29. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)