POSNI RUČAK ZA 20 MINUTA: Punjeni paradajz sa tunjevinom

Новости онлине

19. 03. 2025. u 09:00

Idealan obrok za celu porodicu.

ПОСНИ РУЧАК ЗА 20 МИНУТА: Пуњени парадајз са туњевином

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 640 g tunjevine iz konzerve
  • 230 g biljnog margarina
  • 200 g prženog susama
  • 1,5 glavica crnog luka
  • so, biber i mešavina suvih začina, po ukusu
  • peršun, za dekoraciju
  • 8-9 komada paradajza ili po potrebi

Priprema:

Kako biste napravili ovaj paradajz, prvo malo propržite susam u tiganju. Luk sitno iseckajte, a tunjevinu ocedite iz konzervi i umutite mikserom. Mikserom odvojeno umutite i margarin, pa ga dodajte tunjevini, zajedno sa lukom, susamom i začinima.

Paradajz dobro operite pa odsecite kapice, a unutrašnjost izvadite. Napunite svaki paradajz do vrha filom i odozgo ukrasite peršunom, pa stavite kapice.

(stvarukusa)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA DO KRAJA AVGUSTA: Tek nas čeka pakao i temperaturni rekordi - leto se ne predaje

DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA DO KRAJA AVGUSTA: Tek nas čeka pakao i temperaturni rekordi - leto se ne predaje

NAJNOVIJA vremenska prognoza evopskih stručnjaka za avgust pokazuje prohladniji početak meseca u centralnim delovima Evrope, ali se već nagoveštava povratak suptropskog grebena i novog talasa vrelog vremena. Usled prisustva niskog pritiska na severu kontinenta, stvaraju se uslovi za novi toplotni talas koji će pogoditi veći deo Evrope, piše Severe Weather Europe.

04. 08. 2025. u 20:19

Komentari (0)

AJDE, IZAĐI! Košarkaši Srbije isterali Nikolu Jokića iz sale tokom priprema za Evrobasket (VIDEO)