POSNI RUČAK ZA 20 MINUTA: Punjeni paradajz sa tunjevinom
19. 03. 2025. u 09:00
Idealan obrok za celu porodicu.
Povezane vesti

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Testenina sa belim lukom, belim vinom i prokeljom
Ukusan posni recept za testeninu sa belim vinom i belim sosom od belog luka i pečenim prokeljom, za koji je potrebno svega 30 minuta i deset sastojaka. Ovo vegetarijansko jelo je toliko kremasto i ukusno, da će oni koji su zakleti mesožderi da "oližu tanjir".
30. 03. 2025. u 08:30

KIKIRIKI SALATA SA TUNJEVINOM: Osvežavajuća salata koju ćete jesti i kada prođe post
Posna kikiriki salata sa susamom i tunjevinom može da se koristi i kao namaz, ali i kao predjelo. Savršen spoj ukusa za dane posta.
30. 03. 2025. u 14:30

TUNA STEK PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Savršeno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Tuna stek po receptu Džejmija Olivera dopašće se svima koji vole ribu ili poste.
06. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

BEZ PEČENJA, A UKUSNE: Čoko kuglice
Male, slatke, čokoladne. Prste da poližete!
19. 04. 2025. u 11:30

RECEPT ZA GUSTU PILEĆU ČORBU: Klasik koji ne prolazi i savršena je za sve prilike
Gusta pileća čorba pravi se sa mešanim povrćem i pavlakom, idealna za lagani obrok.
19. 04. 2025. u 10:00

SAVRŠEN USKRŠNJI RUČAK: Kaftan jagnjetina - Peče se u testu, a meso bude toliko meko da se raspada
Za uskršnji ručak se obično priprema jagenjtina, a kao prilog se služi krompir.
19. 04. 2025. u 08:30

USKRŠNJI MILIBROD: Sočan i mekan, topi se u ustima
"Milibrod" (poznat i kao mlečni hleb ili mlečni hlebčić) jeste mekani, slatkast hleb bogat mlekom, puterom i jajima.
19. 04. 2025. u 07:00

KIKIRIKI ŠTANGLICE SA BELOM ČOKOLADOM: Obogatite uskršnju trpezu ovom ukusnom poslasticom koja se brzo pravi
Ove slatke, hrskave štanglice sa kikirikijem, bademima i duplim slojem čokolade prava su praznična poslastica – jednostavne za pripremu, a nestaju sa stola u trenu. Savršene su za Uskrs, ali i kad god ti treba nešto brzo, slatko i domaće.
18. 04. 2025. u 16:00
Komentari (0)