MUSAKA SA PATLIDŽANOM I ŠAMPINJONAMA: Savršeno sočna, prepuna sosa i idealna za ručak
13. 04. 2025. u 08:30
Ručak koji se brzo sprema i još brže pojede.
Povezane vesti

MUSAKA SA PRAZILUKOM I PEČURKAMA: Probajte nešto drugačije, brzo i ukusno
Za promenu probajte staro dobro jelo na drugačiji način.
03. 04. 2025. u 08:30

MUSAKA OD PASTE I PEČURAKA: Preukusan i jednostavan ručak koji se brzo sprema
Pasta je uvek adut u rukavu kada brzo treba spremiti ručak. Oduševiće vas kombinacija ukusa pečuraka, testenine i kačkavalja.
12. 03. 2025. u 09:00

NAJSOČNIJA I NAJKREMASTIJA MUSAKA: Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima (VIDEO)
Donosimo vam recept za najsočniju musaku koja se pravi očas posla.
25. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

MUSAKA SA PILETINOM I PIRINČEM: Malo drugačiji recept, ali jednako ukusan (VIDEO)
Još jedan lagan ručak koji se brzo sprema.
11. 02. 2025. u 09:00Novosti online

MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima
Jelo koje se priprema brzo i jednostavno.
16. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

HRSKAVE HEROVKE: Recept za najlepši starinski slovački kolač od 2 sastojka
Herovke su tradicionalni slovački kolači koji se pripremaju od jednostavnih sastojaka poput žumanaca i brašna.
15. 04. 2025. u 16:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30

TURSKI KOH: Kolač za pauzu uz kafu i uživanje, sočan i pun čokolade i oraha - jednostavno savršen (VIDEO)
Turski koh je jedan od najsočnijih kolača koji ćete probati i zato je mnogima jedan od omiljenih.
15. 04. 2025. u 13:00

KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SLANINOM: Idealna za prazničnu trpezu
Probajte ovo kremasto savršenstvo, oduševiće vas.
15. 04. 2025. u 11:30

OFARBAJTE JAJA SODOM BIKARBONOM: Potpuno prirodan način za najlepše boje (VIDEO)
Bojenje uskršnjih jaja uvek je radost, ali kada ste u trci s vremenom, šaranje sodom bikarbonom će najbrže "ići".
15. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)