SAVRŠEN USKRŠNJI RUČAK: Kaftan jagnjetina - Peče se u testu, a meso bude toliko meko da se raspada
19. 04. 2025. u 08:30
Za uskršnji ručak se obično priprema jagenjtina, a kao prilog se služi krompir.
Povezane vesti

NAJBRŽI RECEPT ZA JAGNJETINU: Pripremite jagnjetinu za uskršnji ručak za manje od pola sata
Jagnjetina se po tradiciji služi za uskršnji ručak, a ako želite da je spremite na brzinu, onda je ovo pravi recept za vas.
18. 04. 2025. u 08:30

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

MAFINI OD BANANE SA CIMETOM I KREMASTIM PUNJENJEM OD KIKIRIKI PUTERA: Zdravija verzija dobro poznate poslastice
Spremaju se brzo i lako, a ne zna se da li su ukusniji topli ili hladni.
15. 05. 2025. u 07:00

PREDJELO KOME NIKO NEĆE ODOLETI: Urme u slaninici, savršena kombinacija
URME u slaninici su savršena slatko-slana kombinacija koja se mora naći na vašoj trpezi.
14. 05. 2025. u 19:00

PRAVA GOZBA IZ JEDNE TEPSIJE: Marinirano pileće meso sa povrćem u aromatičnom sosu (VIDEO)
AROMATIČAN sos i mekano pileće meso iz rerne.
14. 05. 2025. u 16:00

ODUŠEVIĆE SVE GOSTE: Hrskava piletina u pohu od krekera
HRSKAVA piletina u pohu od krekera je laka i brza za pripremu, a oduševiće sve goste.
14. 05. 2025. u 13:00

BEZ PEČENJA I GOTOVE OČAS POSLA: Slatke korpice od palačinki punjene kremom i voćem (VIDEO)
SLATKE korpice od palačinki punjene kremom i voćem su savršen desert koji ne mora da se peče i lako se priprema.
14. 05. 2025. u 10:00
Komentari (0)