PANGASIUS SA POVRĆEM: Brzo i kremasto
Želite laganu, ali ukusnu večeru? Nežni fileti pangasiusa u kremastom sosu sa šargarepom, tikvicom i prazilukom spremni su za manje od 20 minuta – savršeno za svaki dan.
FOTO: Novosti
Sastojci
- 2 fileta pangasiusa
- 2 šargarepe
- 1 mala tikvica
- 1 praziluk
- 150 ml pavlake
- 1 šolja povrtnog bujona
- 2 kašike putera
- 1 kašika limunovog soka
- so, biber, mirođija
Priprema
Šargarepu dinstajte 7–8 minuta na puteru, dodajte tikvicu i praziluk, dinstajte još 3–4 minuta.Dodajte bujon, pavlaku, mirođiju, so i biber, krčkajte 5 minuta. Filete pangasiusa začinite, pržite 2–3 minuta sa svake strane. Rasporedite ribu preko sosa, krčkajte još 2 minuta i servirajte.
Prijatno!
Preporučujemo
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
NA TRGU ZA DOČEK NOVE GODINE Objavljeno koliko će grad platiti Merlinu za koncert u "najluđoj noći"
Većina pevača doček Nove godine provodi radno jer je ovo svojevrsna prilika da zarade ogromne honorare, koji su neretko i po nekoliko puta veći u odnosu na standardne.
29. 11. 2025. u 17:35
Komentari (0)