RECEPT DANA: Tradicionalna bela čorba, puna povrća i mesa, a jednostavna za pripremu

Novosti online

31. 01. 2023. u 15:24

Stavite piletinu i junetinu u šerpu sa dva litra slane vode, zatim ubacite crni luk iseckan na kockice, kao i šargarepu, krompir i paškanat koji ste isekli na kolutiće.

РЕЦЕПТ ДАНА: Традиционална бела чорба, пуна поврћа и меса, а једноставна за припрему

Foto: Profimedia

Stavite da se kuva sat vremena, izvadite meso i iseckajte ga na sitne komadiće, pa ga vratite u vodu. Dodajte svež peršun, biljni začin, biber i kuvajte čorbu još 15 minuta.

Potrebno je:

  • manji komad piletine
  • manji komad junetine
  • 3 šargarepe
  • 3 paškanata
  • 2 krompira
  • glavica crnog luka
  • peršun
  • biljni začin
  • so
  • biber

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MI NISMO KRALJEVSKA PORODICA: Sin kraljice Kamile progovorio o kralju Čarlsu i porodičnim odnosima u palati