BRZA POSNA SALATA NA VODI GOTOVA ZA PET MINUTA: Neverovatno je zdrava, idealna je za one koji su rešili da smršaju

16. 08. 2023. u 13:45

RECEPT za posnu salatu na vodi je pogodan za svakog, jer je puna vitamina i lako se vari, a ukus je fenomenalan.

БРЗА ПОСНА САЛАТА НА ВОДИ ГОТОВА ЗА ПЕТ МИНУТА: Невероватно је здрава, идеална је за оне који су решили да смршају

Foto: Jutjub/Printskrin/Minjina Kuhinjica

Sastojci:

  • 1 glavica puterice salate,
  • 1 glavica endivije,
  • 1 glavica ljubičaste salate,
  • 1 veza rotkvica,
  • 2 veće šargarepe,
  • 1 veća kisela jabuka,
  • ½ limuna
  • so

Priprema:

Obradite salatu, tako da dobijete manje glavice. Sve tri vrste salate koje smo prethodno naveli isecite krupnije. Na sve to dodajte šargarepu, ali koju ste prethodno izrendali. Isecite rotkvice na krupnije listiće, a onda ih i ubacite u salatu. Jabuke ćete dodati u nju, tako što ćete ih izrendati.

Nakon što je promešate i posolite, dodajte sok od pola limuna. Vrlo jednostavna i brza, a ukusna salata, gotova je za samo nekoliko minuta i spremna za serviranje.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKO DO KARATA ZA VEČITI DERBI: Crvena zvezda poslala obeveštenje pred meč sa Partizanom