MOŽE BITI POSNA I MRSNA - VALDORF: Savršena salata od celera
POSEBAN ukus celera dopunjen je kiselim jabukama. Ako želite posnu salatu ne stavljajte kiselu pavlaku već samo posni majonez.

Foto Shutterstock
Potrebno:
* koren celera, 400 g
* jabuke, kisele, 2 komada
* limun, 1
* orasi,100 g
* majonez, posni ili mrsni, 200 g
* kisela pavlaka, 2 kašike
* so, po ukusu
* biber, po ukusu
Priprema:
- Oljuštite koren celera i jabuke, pa celer narendajte na tanko rende, a jabuke isecite na sitnije kocke. Sve pospite sokom od limuna, dodajte krupno seckane orahe i dobro promešajte. Posolite i pobiberite, pa prelijte mešavinom majoneza i kisele pavlake koje ste sjedinili mešanjem. Umesto majoneza i pavlake možete upotrebiti samo maslinovo ulje. Pre serviranja salatu ukrasite sa malo seckanih oraha.
(Žena, Super recepti)
Preporučujemo

NAJBOLjI POSNI RUČAK SA KISELIM KUPUSOM: Podvarak sa suvim šljivama
08. 12. 2023. u 14:35

SLAVSKA SALATA SA RIBOM I CVEKLOM: Neverovatna zamena za rusku salatu
08. 12. 2023. u 16:00

NIJE NI KUPILA KARTU, NA PLAŽI JOJ PONUDILI BESPLATNU VOŽNjU: Novi detalji tragične smrti Novosađanke u Budvi
TINEJDžERKA je, kako kaže njen blizak prijatelj, bila devojka puna života, imala je mnogo planova za budućnost, a tek je imala 19 godina, i ceo život je bio pred njom, a sada je čitava njena porodica zavijena u crno.
30. 05. 2025. u 14:42

UKRAJINA IZVELA JEDAN OD NAJVEĆIH NAPADA NA RUSIJU: Aerodromi u Moskvi zatvoreni, uništena važna fabrika (VIDEO)
UKRAJINA je tokom noći izvela jedan od najvećih napada dronovima od početka rata, gađajući više ciljeva na teritoriji Rusije. Zbog napada su moskovski aerodromi bili primorani da privremeno obustave rad, što je izazvalo haos u vazdušnom saobraćaju.
28. 05. 2025. u 09:45

UČENICI BILI ZABEZEKNUTI: Šta je nastavnica obukla - odmah je slikali, fotke su obišle svet
NASTAVNICA Veronika Dukju potrudila se da vizuelizuje svoju lekciju iz anatomije. Njen potez oduševio je hiljade korisnika društvenih mreža, na kojima su se proširile fotografije sa njenog časa.
04. 06. 2025. u 10:42
Komentari (0)