SAVRŠENI OBROK, SPREMAN OČAS POSLA! Salata sa piletinom
OBROK salata sa piletinom, čeri paradajzom i kukuruzom.

Foto Shutterstock
Sastojci:
* ajsberg zelena salata, 1 pakovanje
* čeri paradajz, 7-8 komada
* kukuruz šećerac, 1 mala konzerva
* senf, 2 kašičice
* kisela pavlaka, 1 čaša
* pileći file, 300 g
* vegeta, pola kašičice
* so, pola kašičice
* parmezan, po želji
Priprema:
Piletinu iseći na manje komade, posuti vegetom i izgrilovati par minuta na tiganju.
Ostaviti da se ohladi. U većoj posudi izmešati ajsberg zelenu salatu, čeri paradajz isečen na polovine i konzervu šećerca (iscediti vodu). Jednu kiselu pavlaku pomešati sa dve kašičice senfa i pola kašičice soli. Sve sastojke pomešati sa piletinom i prelivom od pavlake i senfa. Po želji odozgo narendati parmezan.
(Super recepti/Žena)
Preporučujemo

SPREMAJU SE BRZO I LAKO, A TAKO SU UKUSNE: Francuske krofne bez kvasca (VIDEO)
31. 01. 2024. u 19:30

RUSKI AVIONI UŠLI U DRŽAVU NATO, ZADRŽALI SE 12 MINUTA: "Ovo je neprihvatiljvo i neviđeno brutalno"
TRI ruska borbena aviona MIG-31 ušla su danas u estonski vazdušni prostor u oblasti ostrva Vajndlo bez dozvole i ostala u estonskom vazdušnom prostoru skoro 12 minuta, preneo je estonski portal "Err.ee".
19. 09. 2025. u 17:00

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

DIRLjIVO: Objavljena Halidova prepiska sa direktorom klinike (FOTO)
PEVAČ Halid Bešlić oporavlja se nakon što je završio u bolnici zbog zdravstvenih problema. Vest o njegovoj bolesti zabrinula je mnoge obožavaoce i estradne ličnosti, među kojima je Halid cenjen i omiljen, a sada se oglasio i zastupnik u NSRS i direktor Univerzitetskog-kliničkog centra RS Vlado Đajić.
19. 09. 2025. u 15:33
Komentari (0)