SAVRŠENI OBROK, SPREMAN OČAS POSLA! Salata sa piletinom

Novosti online

05. 02. 2024. u 11:00

OBROK salata sa piletinom, čeri paradajzom i kukuruzom.

САВРШЕНИ ОБРОК, СПРЕМАН ОЧАС ПОСЛА! Салата са пилетином

Foto Shutterstock

Sastojci:


* ajsberg zelena salata, 1 pakovanje
* čeri paradajz, 7-8 komada
* kukuruz šećerac, 1 mala konzerva
* senf, 2 kašičice
* kisela pavlaka, 1 čaša
* pileći file, 300 g
* vegeta, pola kašičice
* so, pola kašičice
* parmezan, po želji

Priprema:

Piletinu iseći na manje komade, posuti vegetom i izgrilovati par minuta na tiganju.

Ostaviti da se ohladi. U većoj posudi izmešati ajsberg zelenu salatu, čeri paradajz isečen na polovine i konzervu šećerca (iscediti vodu). Jednu kiselu pavlaku pomešati sa dve kašičice senfa i pola kašičice soli. Sve sastojke pomešati sa piletinom i prelivom od pavlake i senfa. Po želji odozgo narendati parmezan.

(Super recepti/Žena)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca