PARADAJZ ČORBA SA POVRĆEM: Neobičan način serviranja uz poširana jaja čini je još primamljivijom
10. 05. 2024. u 08:00
Isprobajte recept za paradajz čorbu, koji je malo drugačiji od onog na koji je većina navikla. Glavna razlika je što se ova čorba služi zajedno sa poširanim jajima.
Povezane vesti

ČORBA OD CVEKLE: Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Lagana, a zdrava čorba, pravićete stalno.
21. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

CAKA JE U JEDNOM NEOČEKIVANOM SASTOJKU: Nećete moći da započnete dan bez ovog savršenstva od jagoda
SLATKO je uvek dobra ideja, a ovo od jagoda sa dodatkom mente, vratiće bar na tren duh nekih starih vremena u vaš dom.
04. 06. 2025. u 11:00

NAJBRŽI ZELENI ROLAT, SAVRŠENO KREMAST: Punjen sirom i belim lukom
Rolat od tikvica punjen aromatičnim krem sirom i belim lukom - lagan i osvežavajući zalogaj koji savršeno kombinuje nežnost tikvica i bogatstvo ukusa sira.
04. 06. 2025. u 09:00

U JUGOSLAVIJI OVO JE BIO OMILJENI SLATKIŠ SVAKOG DETETA: Poslastica iz davnih vremena (VIDEO)
Ovaj vid poslastice danas se smatra desertom za siromašne, ali niko mu ne može odoleti.
04. 06. 2025. u 07:00

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
UPRKOS tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.
03. 06. 2025. u 13:25

ČINI SVAKO JELO UKUSNIJIM I SOČNIJIM, PROBAJTE: Domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 (čarobnu) namirnicu
ISKUSNE domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 namirnicu, tako će svako jelo biti ukusnije i sočnije. Neće vas koštati puno.
03. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)