ODLIČAN RECEPT ZA RIBLJU ČORBU: Specijalitet koji ni najveći gurmani ne odbijaju
05. 06. 2024. u 11:00
Ovaj gurmanski specijalitet možete uvek da jedete, a priprema nije komplikovana. Ako ste ljubitelj pikantne hrane, ne sumnjamo da će vas ovaj recept oduševiti.
Povezane vesti
TAJNA NAJUKUSNIJE RIBLJE ČORBE: Jedan detalj iz recepta menja sve
LUK se ne prži, ne dinsta, ne karamelizuje, samo se iseče na sitno i stavi u hladnu vodu sa ribom.
29. 11. 2025. u 08:55
Najnovije iz rubrike
POSNI SPIRALNI ŠTAPIĆI: Recept za brzo i jednostavno posno predjelo
UKOLIKO tražite jednostavnu, brzu i neverovatno ukusnu posnu grickalicu, ove hrskave spirale sa susamom, lanom i mirisnom alevom paprikom biće pravi hit na vašoj trpezi.
04. 12. 2025. u 07:00
KREMASTO SAVRŠENSTVO: Čokoladna vanila torta sa glazurom od šljiva
MEKA i sočna kakao kora, lagani i nežni vanilin krem i taj hrskavo-sočni sloj čokolade i šljiva…
03. 12. 2025. u 19:00
POSNA ROZEN TORTA SA MALINAMA: Recept za kremastu poslasticu koju ćete obožavati!
SPOJ prhkih kora, nežnog vanila fila i živopisnog, osvežavajućeg malinskog sloja daje torti jedinstvenu aromu i neodoljivu svežinu.
03. 12. 2025. u 14:55
BRUSKETE SA BURATOM I BOSILJKOM: Zalogaj koji osvežava i osvaja!
HRSKAVI tost, sočni čeri paradajz i raskošno kremasta burata, uz mirisne listiće bosiljka — ova brusketa donosi pravi duh Mediterana, a priprema se za svega nekoliko minuta.
03. 12. 2025. u 13:30
MADLENE KAO IZ PARIZA: Nežni francuski kolačići koji osvajaju na prvi zalogaj
MADLENE su simbol francuske poslastičarske tradicije i jedan od onih kolačića koji plene svojom jednostavnošću.
03. 12. 2025. u 11:11
Komentari (0)