LETNJA OBROK SALATA SA TUNJEVINOM I CELEROM: Kombinacija ukusa koja osvaja
Obrok salata sa tunjevinom je idealna kao ručak za poneti, a uz hleb ili dvopek je još ukusnija.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 145 g tunjevine, dobro oceđene
- 5 kašika majoneza
- 2 kašike senfa
- 1 stabljika celera, sitno iseckana
- 30 g crvenog luka isečenog na kockice
- 2 kašike svežeg limunovog soka
- ½ kašičice soli
- ¼ kašičice mlevenog crnog bibera
Priprema:
Kako biste napravili obrok salatu po ovom receptu, prvo u veliku posudu ubacite tunjevinu i viljuškom razbijte velike komade. Dodajte majonez, senf, celer, luk, limunov sok, so i biber.
Mešajte sve zajedno dok se ne sjedini.
Probajte i prilagodite so i biber, po želji. Servirajte odmah ili poklopite i stavite u frižider do 3 dana.
(stvar ukusa)
Preporučujemo

SALATA SA GAMBORIMA I MANGOM: Fantastična salata koja će vas oduševiti ukusom
05. 07. 2024. u 07:17

CEZAR SALATA: Lagani letnji ručak idealan je izbor za tople dane
08. 07. 2024. u 10:00

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)