OSVEŽAVA BOLJE OD SLADOLEDA: Hladna i slatka šampanj supa, brzo se sprema, a idealna je za visoke temperature
01. 09. 2024. u 09:30
SUDEĆI po prognozi leto nas neće skoro napustiti, pa je vreme da razmislimo o još nekim hladnim poslasticama.
Povezane vesti

IDEALAN ZA LJUBITELJE LEŠNIKA: Karamel tart, kremasti dezert koji se topi u ustima
Osim što veoma atraktivno izgleda, ovaj tart je neverovatno ukusan. Deluje komplikovano za pravljenje, ali zapravo nije.
01. 05. 2025. u 15:36

SITNI KOLAČ ZA KRUPNI ZALOGAJ: Lešnik gnezda, malo desert savršenstvo
KADA bi lešnici rasli u ovakvim gnezdima, sigurni smo da bi ih sva deca "ispraznila" za tili čas.
02. 05. 2025. u 16:00

SA BEŠAMELOM I PEČURKAMA: Vegetarijanski kroketi, nećete prestati da ih jedete
Vredi malo se pomučiti oko pripreme ovih kroketa jer je ukus neverovatan, i prosto mame da ih jedete još!
25. 04. 2025. u 11:30

KO BI REKAO DA JE SA PEČURKAMA: Burger bez mesa, sočan i neodoljivog ukusa
Malo ljutkast i mnogo ukusan, ovaj burger je odlična zamena za "pravi", kada vam dosadi meso.
26. 04. 2025. u 10:00

KREMAST SA ŠITAKI PEČURKAMA: Bogati potaž, zasitan, da može biti i glavno jelo
Ovaj potaž je toliko bogat raznovrsnim sastojcima da vas vrlo lako može zasititi, te može biti i glavno jelo, za večeru, recimo.
27. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

PRŽENI ŠTAPIĆI SA ŠUNKOM I SIROM: Pravo malo zadovoljstvo koje se sprema brzo i jednostavno, a nestaje još brže
Ovi prženi štapići sa šunkom i sirom su mekani iznutra, hrskavi spolja i savršeni za doručak, užinu ili druženje. Nema kvasca, nema čekanja da naraste – samo zamutite, razvučete i pržite.
13. 05. 2025. u 08:00

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)