IZDAŠNA OBROK SALATA GOTOVA ZA 10 MINUTA: Veoma je zasitna i ukusna

Новости онлине

04. 09. 2024. u 08:00

Donosimo vam najbolji recept za obrok salatu Crveno more koja se pravi za manje od 10 minuta.

ИЗДАШНА ОБРОК САЛАТА ГОТОВА ЗА 10 МИНУТА: Веома је заситна и укусна

Foto: Printscreen Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

Sastojci:

  • 2-3 paradajza
  • 2 crvene paprike
  • 250 g tvrdog sira
  • 5-6 čena belog luka
  • 250 g krabinih štapića (surimi štapići) ili šunke
  • 3 kašike majoneza
  • 4 kašike kisele pavlake

Priprema:

Izrezati paprike na štapiće i staviti ih u činiju, pa iseči paradajz (kašikom izvući sredinu paradajza pa ga izrezati na štapiće i pomešati sa paprikama). Propržiti beli luk i dodati surimi štapiće pa propržiti dva minuta. Izvatiti štapiće na tanjir i ostaviti da se hladi, a uljem i belim lukom preliti paradajz i paprike, dodati i štapiće i rendani sir. Dodati malo limunovog soka, majonez, pavlaku i začine pa sve lepo promešati.

(Still)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca