KREMASTA SUPA OD BUNDEVE: Lako se pravi, a sutradan ima još bolji ukus
13. 09. 2024. u 12:18
JESEN koja nam stiže je asocijacija i na bundevu, koju jedemo i u slanim jelima, ali i kao poslasticu.
Povezane vesti

KREMAST SA ŠITAKI PEČURKAMA: Bogati potaž, zasitan, da može biti i glavno jelo
Ovaj potaž je toliko bogat raznovrsnim sastojcima da vas vrlo lako može zasititi, te može biti i glavno jelo, za večeru, recimo.
27. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

NESTVARNO KREMASTI: Kolačići prepuni čokoladnog fila
KOLAČIĆI prepuni čokoladnog fila se jednostavno prave, a izgledaju poput kolača iz poslastičarnice.
13. 05. 2025. u 21:00

BOLJI NEGO IZ PEKARE: Recept za domaće đevreke
UKOLIKO ste ljubitelj domaćih peciva, isprobajte i ovaj recept za najbolji đevrek.
13. 05. 2025. u 19:00

NEVEROVATNO UKUSNA: Kruna od lisnatog testa sa spanaćem i kozijim sirom
OVA kruna od lisnatog testa sa spanaćem i kozjim sirom pravi je hit za svaku priliku – izgleda impresivno, a priprema se lako.
13. 05. 2025. u 16:45

PRŽENI ŠTAPIĆI SA ŠUNKOM I SIROM: Pravo malo zadovoljstvo koje se sprema brzo i jednostavno, a nestaje još brže
Ovi prženi štapići sa šunkom i sirom su mekani iznutra, hrskavi spolja i savršeni za doručak, užinu ili druženje. Nema kvasca, nema čekanja da naraste – samo zamutite, razvučete i pržite.
13. 05. 2025. u 08:00

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44
Komentari (0)