RECEPT IZ VREMENA RENESANSE: Karabača, slatko-slana toskanska supa napravljena od kuvanog crvenog luka i belog vina
10. 10. 2024. u 09:00
Ovaj recept datira još iz vremena renesanse. Kako pričaju Italijani, to je bila omiljena supa Leonarda da Vinčija. Italijanima je karabača jedno od omiljenih jela već stotinama godina.
Povezane vesti


BRZI RECEPT ZA RUČAK: Pljeskavice sa sosom od pečuraka i luka
PLjESKAVICE sa sosom od pečuraka i luka vrlo je aromatičan i jak obrok, savršen za gurmane.
06. 02. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

ČOKOLADNI ROLAT SA VIŠNJAMA: Slatka simfonija ukusa koja osvojiti sva vaša čula
Čokoladni rolat sa višnjama je jednostavan za pripremu, kremast je i lagan.
02. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD KOPRIVA: Lekovito i preukusno jelo, idealno za jačanje imuniteta
Čorba od kopriva je pravi izbor za sve one koji su malokrvni, oporavljaju se od bolesti, ali i za jačanje organizma. Posebno u proleće.
02. 04. 2025. u 10:00

FENOMENALAN RUČAK: Piletina na lovački način, užitak u ukusu i aromi
Piletina na lovački način je jelo uz koje možete poslužiti prilog koji vam odgovara, pirinač, krompir pire, njoke, špagete, i uživajte u ručku koji je za čistu desetku.
02. 04. 2025. u 08:30

MASONICA: Staro crnogorsko jelo, lako i brzo se sprema
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom.
02. 04. 2025. u 07:00

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00
Komentari (0)