NAJLEPŠA FRANCUSKA SALATA, KOJU STE IKADA PROBALI: Svi će vam tražiti ovaj recept
Postoje razne varijacije ove salate, a mi smo se odlučili za verziju sa majonezom i mileramom. Može se jesti i samostalno, ali je ipak bolje sa šunkom ili pečenjem. Prilagodite sastojke svom ukusu i uživajte.
Sastojci:
- 450 g smrznutog graška
- 400 g krompira, kuvanog u ljusci
- 400 šargarepa
- 200 g kiselih krastavaca
- 400 majoneza
- 100 g milerama
- 3 jaja, tvrdo kuvana
- soli, po ukusu
- beli biber, po ukusu
Priprema:
Povrće i tvrdo kuvana jaja očistiti i iseći na kockice. U šerpu sipajte vodu, dodajte narezanu šargarepu, grašak, posolite po ukusu i sačekajte da voda proključa. Nakon toga kuvajte još 8 do 10 minuta. Stavite majonez u veliku činiju, dodajte senf, mileram i dobro promešajte. Skuvano povrće ocedite i dodajte u smesu sa majonezom, dodajte narezana jaja, krastavce i krompir. Posolite i pobiberite po ukusu. Lagano promešajte i stavite u frižider da se ohladi.
(Index.hr)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
KANDIDAT ZA RUMUNSKOG PREDSEDNIKA ĐORĐESKU: Ukrajina je izmišljena država, biće podeljena sto posto
KANDIDAT za predsednika Rumunije Kalin Đorđesku izjavio je da je Ukrajina „izmišljena država“ koju će podeliti susedi.
30. 01. 2025. u 13:44
BRITANSKI EKSPERT: Imamo posla sa diletantom – Zelenski ne može da podnese da je kraj
ŠEF ukrajinskog režima Vladimir Zelenski podsvesno ne može da prihvati temu povlačenja ukrajinskih snaga u zoni borbenih dejstava, izjavio je britanski vojni analitičar Aleksandar Merkuris
30. 01. 2025. u 07:58
RASKID POSLE SMRTI PRIJATELjA: Poslednje pojavljivanje Dačićevog sina sa devojkom
NAKON toga Milica se uglavnom sama pojavljivala na raznim događajima, kad je i počelo da se šuška da je njihovoj ljubavi došao kraj, jer ranije nikada nije bio slučaj da se pevačica pojavi sama na javnom mestu.
29. 01. 2025. u 18:41
Komentari (0)