ČORBA OD GRIZA: Ukusno jelo koje svi obožavaju
31. 10. 2024. u 15:33
Mnogo je ukusna, može se jesti i topla i hladna.
Povezane vesti
SUPA OD ŠARGAREPE I LUKA: Jelo na kašiku za malo para
Ova supa se brzo sprema, a veoma je ukusna.
17. 12. 2024. u 13:00
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Recept koji greje dušu
Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
07. 11. 2024. u 09:30
RECEPT IZ VREMENA RENESANSE: Karabača, slatko-slana toskanska supa napravljena od kuvanog crvenog luka i belog vina
Ovaj recept datira još iz vremena renesanse. Kako pričaju Italijani, to je bila omiljena supa Leonarda da Vinčija. Italijanima je karabača jedno od omiljenih jela već stotinama godina.
10. 10. 2024. u 09:00
POTAŽ OD KESTENA: U samo nekoliko poteza dobijate savršeno ukusnu jesenju krem čorbicu
Kesten je jako zdrav i odličan izvor vlakana i podstiče rad creva i digestivnog trakta.
07. 10. 2024. u 10:00
SUPA OD AVOKADA I PARADAJZA: Fantastičnog ukusa, lako se sprema, a veoma je zdrava
Ova supa se jede hladna.
01. 10. 2024. u 18:54
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA POPARU SA KAJMAKOM I JAJIMA: Jednostavan i ukusan obrok koji svi vole
Ovo je još jedan od načina kako iskoristiti stari hleb, a istovremeno se podsetite ukusa detinjstva.
23. 12. 2024. u 09:00Novosti online
POGAČICE SA ČVARCIMA: Nećete moći da im odolite, a prave se nikad lakše
Pogačice sa čvarcima su ukusno, slano, hrskavo pecivo, koje posebno prija zimi, uz jogurt ili omiljeni topli napitak. Odličan su izbor za doručak, užinu ili večeru.
23. 12. 2024. u 07:00Novosti online
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
Komentari (0)