ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
16. 11. 2024. u 07:00
Mnogi se plaše da se upuste u pripremu riblje čorbe, misleći da je previše komplikovano, ali evo kako da brzo i lako napravite čorbu od prženog oslića koju ćete obožavati.
Povezane vesti
SPREMITE UKUSNU RIBLJU ČORBU: LJuta, začinjena, ma fantastična!
Recept koji će vas oduševiti.
06. 12. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
KIKIRIKI PUTER: Recept koji je bolji, zdraviji i jeftiniji od kupovnog
Sladak, orašast, kremast i hrskav, recept za puter od kikirikija sigurno će postati vaš novi omiljeni namaz. Sve što vam je potrebno je procesor za hranu i tri jednostavna sastojka.
21. 01. 2025. u 11:00Novosti online
PUNJENI PATLIDŽAN: Savršen spoj povrća i mesa daće celom jelu neodoljivu aromu
Jednostavan i ukusan recept.
21. 01. 2025. u 09:00Novosti online
FANTASTIČNO SLANO PECIVO SA ZAČINIMA: Preporučujemo ga za sve prilike
To je tradicionalno jelo koje se može stalno spremati.
21. 01. 2025. u 07:00Novosti online
NAJBOLJI RECEPT ZA KIFLICE SA KOKOSOM: Jednostavne i preukusne
Zbog svoje jednostavne pripreme ovaj dezert je odoleo vremenu i često se i danas nađe na trpezama vrednih domaćica. Ako i vi želite da svojim ukućanima učinite zadovoljstvo i pričinite uživanje sada je vreme da napravite ovaj savršeni dezert.
20. 01. 2025. u 15:00Novosti online
KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Običaji se razlikuju od mesta do mesta, ali samo je jedan način ispravan
Slavska sveća je jedan od glavnih simbola slave, a evo kako pravilno da je ugasite nakon što proslavite krsnu slavu.
20. 01. 2025. u 13:00Novosti online
Komentari (0)