POSNA SUSAM SALATA: Napravite predjelo za koje vam ne treba više od 10 minuta
Možete je služiti uz sve što volite jer kao dodatak ide odlično za šta god da se odlučite.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 150 g susama
- 100 g posnog majoneza
- 100 g posnog feta sira
- 200 g posne kisele pavlake
- 200 g kiselih krastavčića
- 1 kašičica senfa
Priprema:
Susam propržite u dobro zagrejanom tiganju, a kisele krastavčiće sitno iseckajte i procedite. Pomešajte u posudu, pa dodajte mrvljenu fetu, pa sipajte pavlaku i majonez. Dobro promešajte i dobro ohladite pre služenja.
Preporučujemo
SALATA OD ROTKVE I PRAZILUKA: Nezaobilazna je na slavama i lako se pravi
21. 11. 2024. u 07:00
PROBAJTE LIBANSKU SALATU TABULE: Zdrava i niskokalorična, a lako se sprema
15. 11. 2024. u 16:01
SKANDAL U BRITANIJI, PORODICE U ŠOKU: Direktorka mrtvačnice gledala crtani film sa mrtvim bebama u svojoj kući
EJMI Apton (38), osnivačica udruženja Florrie’s Army u Lidsu u Engleskoj, našla se u centru velike afere nakon što su roditelji preminule dece otkrili da su tela njihovih beba držana u njenoj kući umesto u mrtvačnici.
27. 08. 2025. u 17:50
OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15
NEOBJAŠNjEN FENOMEN: Mnoštvo zmija dolazi u crkvu svake godine na Veliku gospojinu - "poštuju" stari kalendar (FOTO/VIDEO)
PRAVOSLAVNI vernici 28. avgusta slave Veliku gospojinu, a zanimljiv fenomen, koji nauka još nije objasnila, vezuje se za ovaj praznik na grčkom ostrvu Kefalonija. Doduše - ne za 28. avgust, već za 15. kada se Velika gospojina slavila po starom kalendaru. U to vreme, svake godine, u jednu crkvu dolazi veliki broj zmija, što je navelo maštovite lokalce da iskonstruišu brojne legende.
28. 08. 2025. u 11:02
Komentari (0)