NIKOLJDANSKA POSNA SALATA OBAVEZNA JE NA SLAVSKOJ TRPEZI: Može vam poslužiti kao predjelo, ili ukusan obrok
16. 12. 2024. u 11:00
Sveti Nikola je jedna od najvećih slava na našim prostorima, tako da oni koji je ne slave obično idu u goste kod nekog ko slavi.
Povezane vesti

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

PODVARAK SA RIBOM: Slastan i ukusan posni ručak
Gurmanski specijalitet koji će vas dugo držati sitim.
05. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

MAĐARSKE PRŽENICE: Savršen način da započnete dan ukusnim doručkom, a jedan sastojak ih čini još lepšim
Prženice su doručak na kojem smo svi odrasli, a evo kako ih Mađari prave. Dodaju jedan sastojak koji ih čini još ukusnijim od klasičnih prženica.
31. 03. 2025. u 07:00

ČOKOLADNE OBLANDE: Kada jednom isprobate ovaj recept, postaće vam omiljeni (VIDEO)
Ukoliko vam se jede nešto slatko, a nemate puno vremena na raspolaganju, sa čokoladnim oblanda-kockama nema greške. Sve što vam je potrebno je nekoliko osnovnih sastojaka, a najbolje od svega je što se spremaju bez jaja i brašna.
30. 03. 2025. u 16:00

KIKIRIKI SALATA SA TUNJEVINOM: Osvežavajuća salata koju ćete jesti i kada prođe post
Posna kikiriki salata sa susamom i tunjevinom može da se koristi i kao namaz, ali i kao predjelo. Savršen spoj ukusa za dane posta.
30. 03. 2025. u 14:30

NEODOLJIVO PREDJELO: Slana torta koja se pravi za 15 minuta
Ako uživate u izdašnim slanim tortama, a ostalo vam je malo pečenih paprika, ovaj recept ne biste smeli da zaobiđete. One se prave brzo i jednostavno, a ova koju vam danas predstavljamo ne traži ni da uključite rernu – potrebno je samo malo truda za nezaboravan obrok.
30. 03. 2025. u 13:00
Komentari (0)