SALATA SA DIMLJENOM PILETINOM: Biće glavna zvezda vaše slavske trpeze
Ova salata će odlično ići uz slavske đakonije na vašoj trpezi, a najbolje od svega je što ćete je napraviti za kratko vreme.

Foto: Printskrin Youtube//VІKA -Prostыe Receptы
Sastojci:
- 150 g dimljenih pilećih prsa
- 100 g kačkavalja
- 1 jabuka
- 1 crveni luk (šećer i so po 1 kašičica, jabukovo sirće 3-4 kašike)
- majonez
Priprema:
Najpre iseckajte luk i stavite ga u činiju sa kašičicom šećera, soli, sirćetom i prelijte mlakom vodom. Promešajte i ostavite dok pripremate ostale sastojke.
Pileća prsa iseckajte na kockice, kao i jabuku. Kačkavalj izrendajte. Ređajte u činiji za serviranje sledećim redosledom: Pileća prsa, majonez, oceđeni luk, jabuka, majonez, kačkavalj.
(stvarukusa)
Preporučujemo

SALATA OD KARFIOLA I ORAHA: Lako se sprema, ukusna i zdrava
24. 01. 2025. u 11:00Novosti online

PROTEINSKA SALATA BEZ MESA: Odlična ideja kako da spremite zdrav obrok
16. 01. 2025. u 16:43Novosti online

MEKSIČKA SALATA: Osvojiće sva vaša čula, kako ukusom, tako i izgledom
12. 01. 2025. u 13:00Novosti online

RECEPT ZA SALATU OD KISELOG KUPUSA: Dva sastojka joj daju poseban ukus
11. 01. 2025. u 13:00

VEŠTAK OTKRIO JEZIVE DETALjE O DEČAKU UBICI: Evo zašto je Kosta pucao na čuvara škole, nije ga potreslo saznanje koga je sve ubio
ZAKLjUČILI smo da je Kosta bio sposoban da upravlja svojim postupcima u vreme izvršenja zločina i da ta sposobnost nije bila bitno smanjena. Postoji jedna kratkotrajna ometenost, za period u učionici za koji on kaže da nema sećanja, ali on je sve radio po planu. To ukazuje da je on upravljao svojim postupcima.
05. 06. 2025. u 17:05

"OL STAR" SE MENjA IZ KORENA, Nikola Jokić će dobiti priliku da zablista kao nikada! (VIDEO)
NBA liga je donela odluku da iz korena promeni format "ol-star" meča, potvrdio je komesar lige Adam Silver.
04. 06. 2025. u 21:50

DA LI JE OVO PRAVI RAZLOG: Otkriveno zašto je Makron "dobio po nosu", Brižit ovo nije mogla da podnese (FOTO)
INTERNET nema milosti, a teorije zavere se nižu jedna za drugom...
05. 06. 2025. u 12:00
Komentari (0)