ZAČINJENA SALATA OD KRASTAVACA I ŠARGAREPE: Savršena za prilog
SALATA od krastavaca i šargarepe je vrlo začinjena, a kada malo odstoji i ispusti sokove, još je ukusnija.

Foto: Printskrin Instagram/Ajda Pekkan
Sastojci:
- 7-8 bebi krastavaca
- 2 šargarepe
- 1 crveni luk
- 60 ml sirćeta
- 60 ml maslinovog ulja
- 1 kašika sitno iseckanog belog luka
- 1 kašičica šećera
- 1 kašičica soli
- 1 kašika mlevene slatke paprike
- 1 kašičica ljute paprike
- 1 kašika susama
Pogledajte kako se pravi:
Recept za salatu od krastavaca i šargarepe:
Kako biste napravili ovu salatu, iseckajte sve povrće. Šargarepu i krastavce na kolutiće, a luk na trakice. Pomešajte sve sastojke, sipajte začine, ulje i sirće pa prekrijte činiju najlonskom folijom i ostavite da odstoji u frižideru 1 sat.
(stvarukusa.mondo)
Preporučujemo

SALATA SA DIMLjENOM PILETINOM: Biće glavna zvezda vaše slavske trpeze
26. 01. 2025. u 15:00Novosti online

SALATA OD KARFIOLA I ORAHA: Lako se sprema, ukusna i zdrava
24. 01. 2025. u 11:00Novosti online

PROTEINSKA SALATA BEZ MESA: Odlična ideja kako da spremite zdrav obrok
16. 01. 2025. u 16:43Novosti online

TRAMP NAJAVIO VELIKU AKCIJU ZBOG RUSIJE: "Vreme je da se progone ljudi"
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da namerava da "progoni ljude" koji su, po njegovoj oceni, pokušali da se mešaju u predsedničke izbore 2016. godine tako što su tvrdili da je Rusija pokušala da utiče na rezultat.
22. 07. 2025. u 21:28

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

VELIKE DEVOJKE: Federerove ćerke više nisu male - lepe bliznakinje, vidite na koga liče (FOTO)
PORED njih dve, Rodžer Federer je otac dvojice dečaka - Lea i Lenija.
22. 07. 2025. u 17:19
Komentari (0)