ŠPANSKA PARADAJZ ČORBA SA KUVANIM JAJIMA I PRŠUTOM: Nema kuvanja, a uspeva i početnicima u kuhinji
20. 02. 2025. u 10:47
Salamoreho je tradicionalna supa poreklom iz Andaluzije (jug Španije), a pravi se od paradajza, bajatog hleba, ulja i belog luka. Obično se služi sa kuvanim jajetom i seckanom pršutom.
Povezane vesti

DOMAĆA PARADAJZ ČORBA: Jelo koje krepi organizam u momentu, po starom receptu iz bakine kuhinje
Sočna i zdrava, za pravo uživanje.
22. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

LIMUNSKI KOLAČIĆI: Mali zalogaji puni svežine
Kada vam zatreba nešto slatko, ali ne previše teško, limunski kolačići su savršeno rešenje. Njihov lagani, osvežavajući ukus i miris citrusa bude čula i čine ih idealnim uz šolju čaja ili kafe. Ovi kolačići se lako prave, a još brže nestanu sa tanjira.
17. 07. 2025. u 17:00

SAVRŠENO: Pasta sa kozicama u kremastom sosu i šparglama
„Pasta sa kozicama i šparglom – brzo, ukusno i sveže“ Ako tražite lagan i ukusan obrok, ova pasta sa kozicama i šparglom je pravi izbor. Sprema se brzo, ima svež i mirisan ukus, i savršeno je jelo za tople dane.
17. 07. 2025. u 16:00

KOLAČ SA BOROVNICAMA: Recept po kom su pravile naše bake
Danas sa vama delimo recept koji miriše na detinjstvo, nedelju kod bake i dane bez žurbe. Ovaj starinski kolač sa borovnicama pravi se od nekoliko jednostavnih sastojaka, sačuvajte recept, probajte ga i podelite s nekim koga volite.
17. 07. 2025. u 14:50

NEOBIČNE BRUSKETE KOJE SE PAMTE: Kad se pomeša italijanska i srpska kuhinja (RECEPT)
Kada poželite da na brzinu pripremite nešto ukusno, a drugačije, ove bruskete su pravi izbor. Kombinacija šunke, pavlake, majoneza, šećerca i svežeg paradajza ujednačena je i ukusna, a aroma origana daje posebnu završnicu. Idealne su za predjelo, užinu ili večeru u društvu. Brzo se prave, a još brže nestaju sa stola!
17. 07. 2025. u 14:00

SAVRŠEN RECEPT ZA MINI PICE: Brzo se spremaju, a preukusne su
Mini pice su idealan izbor kada želite nešto brzo, ukusno i što svi vole. Savršene su za žurke, dečje rođendane ili kao zabavan porodični obrok. Danas sa vama delimo jednostavan recept za mini pice koje će nestati sa tanjira brže nego što ste ih napravili!
17. 07. 2025. u 13:00
Komentari (0)