ŠPANSKA PARADAJZ ČORBA SA KUVANIM JAJIMA I PRŠUTOM: Nema kuvanja, a uspeva i početnicima u kuhinji
20. 02. 2025. u 10:47
Salamoreho je tradicionalna supa poreklom iz Andaluzije (jug Španije), a pravi se od paradajza, bajatog hleba, ulja i belog luka. Obično se služi sa kuvanim jajetom i seckanom pršutom.
Povezane vesti
JAJA SA ŠUNKOM U PARADAJZ SOSU: Brz obrok koji osvaja na prvi zalogaj
OVO jelo se priprema za manje od pola sata, a pruža neodoljivu kombinaciju mediteranskih aroma i kremaste teksture.
28. 11. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike
POSNA BAJADERA: Ovaj recept će postati centar svake trpeze (VIDEO)
BAJADERA ima i svoju posnu verziju.
22. 12. 2025. u 13:00
RECEPT ZA MAĐARSKE PRŽENICE: Po jednom sastojku se razlikuju od naših, a on potpuno menja ukus
DA li ste nekada jeli mađarske prženice?
22. 12. 2025. u 08:45
UKUSNA SUPA SA KUSKUSOM I ĆURETINOM: Brzo, hranljivo i aromatično
Ova supa kombinuje nežno ćureće meso, aromatično povrće i kuskus ili rezance u jedan ukusan i hranljiv obrok. Pogodna je za brzi ručak ili večeru, a lagano kuvanje omogućava da sve arome dođu do punog izražaja.
21. 12. 2025. u 21:07
RECEPT ZA POSNE LAZANJE: Napravite preukusan obrok, idealan za porodični ručak ili večeru
SOČNE , slojevite i prepune ukusa, posne lazanje su idealno rešenje za svaki posni ručak ili večeru.
21. 12. 2025. u 19:00
ČUVENI RECEPT STARE JUGE: Vodena torta ponovo osvaja Balkan
NEKADA davno, u skoro svakoj svesci sa receptima, prvo mesto zauzimala je ova poslastica.
21. 12. 2025. u 18:43
Komentari (0)