POSNA SUPA OD SPANAĆA SA ORASIMA: Recept iz Hilandarskog kuvara
05. 03. 2025. u 11:00
Uskršnji post, kao i svaki drugi, podrazumeva određene restrikcije u ishrani. Mnogima to prilagođavanje nije lako, ali uz divne recepte iz Hilandarskog kuvara posne hrane, sve je lakše!
Povezane vesti

7 POSNIH PREDLOGA ZA RUČAK, ZA 7 DANA U NEDELJI: Najlepši specijaliteti u kojima možete uživati tokom Vaskršnjeg posta
Počeo je veliki Vaskršnji post i ako ste među onima koji poste ceo post sigurno tragate za receptima koji se brzo spremaju, ukusni su i hranljivi.
10. 03. 2025. u 09:00

POSNE PROJICE: Lake za spremanje, a idealne za doručak ili večeru
Ako nemate ideju šta spremiti u toku posta, projice su uvek dobro rešenje.
08. 03. 2025. u 07:00Jovana Vasić

NEPREVAZIĐENA POSLASTICA: Posna markiza torta, savršen spoj keksa i čokolade
Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca.
05. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
21. 03. 2025. u 11:00

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Jelo od pirinča i pečuraka
Jelo koje se lako pravi, idealno i za ručak i za večeru.
14. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

MIRISNA POSLASTICA KOJA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA: Štrudla sa vanil kremom
NEODOLjIVA poslastica u savršenom spoju ukusa.
29. 05. 2025. u 13:00

UKUSNA I OKREPLJUJUĆA - Savršena paradajz čorba (VIDEO)
PUNA vitamina, okrepljujuća i sočna čorba.
29. 05. 2025. u 11:30

GOTOV ZA POLA MINUTA: Holandez sos, savršen za jaja na oko i meso (VIDEO)
NAPRAVI se brzo, a savršenog ukusa.
29. 05. 2025. u 10:00

SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno (VIDEO)
JEDNOSTAVNO jelo bogatog ukusa neizostavno je na prazničnoj trpezi.
29. 05. 2025. u 08:30

ZABORAVIĆETE NA SVE OSTALE: Najmekši slavski kolač za Spasovdan
SLAVSKI kolač je srce slavske trpeze, simbol hrišćanske vere i domaćinske časti.
29. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)