TOSKANSKA ČORBA SA PALENTOM: Priprema je jednostavna, a rezultat – pravo malo gastronomsko uživanje
21. 03. 2025. u 12:30
Ako volite bogate, aromatične čorbe, ova toskanska čorba sa palentom će vas oduševiti. Kombinacija povrća, pasulja i kelja daje joj pun ukus i hranljivost, dok palenta dodaje neodoljivu kremastu teksturu.
Povezane vesti

OVAKO ŠPANCI PRIPREMAJU RIBLJU ČORBU: Od dve vrste ribe i morskih plodova, a ne postoji osoba koja će joj odoleti (VIDEO)
Riblja čorba je idealna za vreme posta i praznika. Pravi se lako i brzo, a vrstu ribe možete da birate po ukusu.
06. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

HLEB SA PARADAJZOM - ČUVENO ŠPANSKO JELO: Brzo se pravi, ne košta puno, a odlično je i ako postite
Španci su poznati po tome da imaju 2 doručka. Kada ustanu prvo jedu ćurose sa toplom čokoladom, ali to može i da se preskoči.
22. 03. 2025. u 07:00

POSNE KUGLICE OD SAMO 3 SASTOJKA: Ukusne posne kuglice se brzo i jednostavno pripremaju i savršene su za svaku priliku
Zadovoljstvo kakvo morate da probate, kuglice od kikiriki putera i čokolade.
21. 03. 2025. u 16:00

BOGATA I IZGLEDOM I UKUSOM: Francuska pita sa krompirom, slaninom i pavlakom
Francuska pita u koju idu krompiri, slanina, praziluk i pavlaka odličan je izbor za kvalitetan, obilni doručak.
21. 03. 2025. u 15:00

TORTA SA NAPOLITANKAMA: Idealna za sve koji žele jednostavan, ali ukusan desert bez potrebe za pečenjem
Hrskave napolitanke, kremasti sir i blagi ukus kondenzovanog mleka čine ovu tortu laganom, osvežavajućom i savršenom za svaku priliku. Priprema je brza i laka, a rezultat je neodoljiv desert bez pečenja.
21. 03. 2025. u 14:00

NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
21. 03. 2025. u 11:00
Komentari (0)