KROMPIR SALATA: Neprolazni klasik koji mora da se nađe na vašoj trpezi
20. 04. 2025. u 14:30
Jednostavna krompir salata koja ide uz svako meso.
Povezane vesti

NEMAČKA SALATA SA KROMPIROM I KUPUSOM: Jednostavan recept za savršen prilog (VIDEO)
Toliko je dobra da će vam svi tražiti recept, a super je i uz meso, ali i ribu.
22. 03. 2025. u 13:30

SALATA OD KROMPIRA SA PRELIVOM OD SENFA: Kremasta, sočna i hranljiva, idealna za večeru ili kao prilog uz glavno jelo
Pored toga što će doneti osveženje u vaš svakodnevni jelovnik, brzo se i jednostavno priprema. U slučaju da ste vegan, možete je jesti i kao glavni obrok jer je veoma zasitna.
19. 02. 2025. u 15:46Jovana Vasić

SALATA OD PEČENIH KROMPIRA SA KISELIM KRASTAVČIĆIMA I ZAČINSKIM BILJEM: Prepuna ukusa, a jednostavna priprema
OVA salata je prepuna ukusa i savršeno će da se uklapa uz neko drugo jelo, kao prilog, ili pak možete da je jedete samu.
03. 02. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA GOVEĐI PILAV: Sočno i okrepljujuće jelo koje se priprema brzinski
Ovaj pilav je prava gozba u jednom tiganju – mirisan, bogat, sladunjav od šargarepe i suvog grožđa, a punog ukusa zahvaljujući začinima i sočnoj govedini. Savršen za sve koji vole orijentalnu notu u domaćem obroku.
21. 04. 2025. u 16:00

KOLAČI OD BANANE I SUSAMA SA CRNOM ČOKOLADOM: Zdrava, brza i neodoljiva poslastica
Kolači od banane i susama sa crnom čokoladom se lako prave, i potrebno vam je samo par sastojaka.
21. 04. 2025. u 14:30

MIMOZA TORTA: Još lepša od salate, kremasta je, puna fila, oduševiće vas na prvi zalogaj (VIDEO)
Kremasta Mimoza slana torta pravo je osveženje za prazničnu svečanu trpezu. Njen lagan i penast fil topi se u ustima, dok se blagi ukusi savršeno stapaju u harmoničnu celinu.
21. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD CVEKLE: Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Lagana, a zdrava čorba, pravićete stalno.
21. 04. 2025. u 10:00

PUNJENA PLEĆKA: Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja
Gurmanski specijalitet za one izbirljive, savršeno ukusan ručak.
21. 04. 2025. u 08:30
Komentari (0)