ZDRAVLJE U ČAŠI: Tri smutija - prave vitaminske bombe, a ne zna se koji je ukusniji
NEĆETE znati za koji od ova tri smutija da se odlučite
Kada poželite nešto ukusno, zdravo, ali i sito, smutiji su pravi izbor za vas. Ipak, da bi vam malo otežali odluku, dajemo vam čak tri preukusna izbora:
Smuti od manga i cimeta
SASTOJCI:
šolja i po iseckanog manga
pola šolje mleka
kašičica cimeta
pola šolje leda
četvrt šolje grčkog jogurta
kašika meda
PRIPREMA:
U blender staviti mango, pa dodati mleko, jogurt, cimet, led i med. Miksati minut da se dobije napitak, pa sipati u čaše i odmah poslužiti.
Smuti od avokada i kivija
SASTOJCI:
zreli avokado
veća banana
dva kivija
sok od limete
šolja i po bademovog mleka
malo leda
kašika meda
PRIPREMA:
Avokado, bananu i kivi očistiti i staviti u blender. Dodati bademovo mleko, med, led i sveže ceđeni sok limete, pa dobro izmiksati. Sipati u čaše i odmah poslužiti.
Smuti od jabuke i lešnika
SASTOJCI:
dve jabuke
zrela banana
šaka pečenih lešnika
šolja bademovog mleka
sok od limete
manji kivi
kašika meda
PRIPREMA:
U blender staviti jabuke, bananu, lešnike, mleko, sok od limete, kivi i med. Miksati minut-dva, sipati u čaše i odmah poslužiti.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
ODUŠEVITE GOSTE ZDRAVIM GRICKALICAMA: Recept za šarene slane štapiće
01. 02. 2023. u 14:29
PUDING OD BANANE: Brza i jednostavna priprema kremaste poslastice (RECEPT)
05. 02. 2023. u 21:00
MAKRON SVE IZNENADIO: Evo šta kaže o pregovorima sa Putinom
FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron rekao je da ne isključuje mogućnost pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom „kada kontekst dozvoljava“.
17. 11. 2024. u 21:03
ŠTA JE ATACMS KOJIM ĆE UKRAJINA UDARITI NA RUSIJU? Američka raketa ima domet 300 km, koristi se za gađanje ovih ciljeva
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Džozefa Bajdena ukinula je danas ograničenja koja su dosad Ukrajini blokirala upotrebu američkog oružja za napade duboko na rusku teritoriju.
17. 11. 2024. u 19:48
DA ČOVEK NE POVERUJE: Pogrebni biznis - evo čime se Legija bavi u zatvoru
TAJ posao mu je plaćen.
18. 11. 2024. u 15:42
Komentari (1)