FANTASTIČAN ZABORAVLJENI RECEPT: Koh od pirinča omiljena poslastica našeg detinjstva (FOTO/VIDEO)
JEDNOSTAVAN recept za savršeni slatkiš.
![ФАНТАСТИЧАН ЗАБОРАВЉЕНИ РЕЦЕПТ: Кох од пиринча омиљена посластица нашег детињства (ФОТО/ВИДЕО) ФАНТАСТИЧАН ЗАБОРАВЉЕНИ РЕЦЕПТ: Кох од пиринча омиљена посластица нашег детињства (ФОТО/ВИДЕО)](/data/images/2023-03-06/326578_naslovnaaaaa_fmob.jpg)
Foto: Bakina kuhinja
Koh od pirinča - Sastojci:
3 jajeta
50 gr suvog grožđa
kockica maslaca
šećera po želji
malo cimeta
korica limuna
200 ml mleka
100 ml vode
Koh od pirinča - Priprema:
Pirinač dobro oprati i skuvati. Na šolju pirinča od 200 gr dodati 2 šolje mleka i šolju vode. Znači 3:1 tečnosti (vode ili mleka).
U skuvan pirinač dodati suvo grožđe, korica limuna, šećera po želji, malo cimeta. Jaja umutiti, dodati malo šećera, pa polako dodavati u prohlađen pirinač i polako izmešati.
![](/data/images/2023-03-06/326575_kohhh_f.jpg?1678118785)
Foto: Bakina kuhinja
Pleh 22 cm prečnika podmazati maslacem i posuti brašnom. Istresti pirinač u pleh i poravnati.
Peći na 200 stepeni oko 50 minuta. Seći prohlađen. Uživajte u divnom desertu fantastičnog ukusa.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![RUČAK KOJI ĆE PROBUDITI SVA VAŠA ČULA: Šnicle u susamu i senfu (VIDEO) RUČAK KOJI ĆE PROBUDITI SVA VAŠA ČULA: Šnicle u susamu i senfu (VIDEO)](/data/images/2023-03-06/326470_piletinas_t.jpg?time=1678113015)
RUČAK KOJI ĆE PROBUDITI SVA VAŠA ČULA: Šnicle u susamu i senfu (VIDEO)
06. 03. 2023. u 15:00
![FANTASTIČAN RECEPT: Štrudla sa čvarcima i šunkom (FOTO/VIDEO) FANTASTIČAN RECEPT: Štrudla sa čvarcima i šunkom (FOTO/VIDEO)](/data/images/2023-03-05/326201_strudlaaaaaaaaaaaa_t.jpg?time=1678107555)
FANTASTIČAN RECEPT: Štrudla sa čvarcima i šunkom (FOTO/VIDEO)
06. 03. 2023. u 12:11
![PREDLOG ZA SAVRŠEN DORUČAK: Slani punjeni cvetići posuti semenkama (VIDEO) PREDLOG ZA SAVRŠEN DORUČAK: Slani punjeni cvetići posuti semenkama (VIDEO)](/data/images/2023-03-03/325765_punjeni-cvetici_t.jpg?time=1677865572)
PREDLOG ZA SAVRŠEN DORUČAK: Slani punjeni cvetići posuti semenkama (VIDEO)
04. 03. 2023. u 09:00
![SERGEJ TRIFUNOVIĆ O PRODAJI SBB-A: Dobra je fora da se na kraju prodaš firmi s kojom si vodio rat SERGEJ TRIFUNOVIĆ O PRODAJI SBB-A: Dobra je fora da se na kraju prodaš firmi s kojom si vodio rat](/data/images/2020-11-25/41908_sergejtrifunovic0420022020_kf.jpg?time=1739359130)
SERGEJ TRIFUNOVIĆ O PRODAJI SBB-A: Dobra je fora da se na kraju prodaš firmi s kojom si vodio rat
GLUMAC i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović komentarisao je prodaju biznisa Dragana Šolaka u Srbiji.
12. 02. 2025. u 12:02
![GRAĐANI U PANICI: More u Turskoj se povuklo više od 300 metara (FOTO) GRAĐANI U PANICI: More u Turskoj se povuklo više od 300 metara (FOTO)](/data/images/2025-02-11/571829_profimedia-0962212937_kf.jpg?time=1739280031)
GRAĐANI U PANICI: More u Turskoj se povuklo više od 300 metara (FOTO)
NAKON serije potresa na Santoriniju, more u Izmiru i mnogim drugim mestima duž egejske obale povuklo se više od 200 metara, objavili su turski mediji.
11. 02. 2025. u 14:15
![3 MILIONA SLEPACA U HRVATSKOJ: Tompson - to nije budala! Naši heroji su davno počinili masakr, a čiji smo mi? 3 MILIONA SLEPACA U HRVATSKOJ: Tompson - to nije budala! Naši heroji su davno počinili masakr, a čiji smo mi?](/data/images/2025-02-11/571873_vedrana-rudan-zoran-milanovic-marko-perkovic-tompson-foto-yt-printscreen-profimedia-ata-images-2_kf.jpg?time=1739290351)
3 MILIONA SLEPACA U HRVATSKOJ: "Tompson - to nije budala! Naši 'heroji' su davno počinili masakr, a čiji smo mi?"
"ČIJI smo mi? Pitajte Zagrebačku banku, Privrednu banku, pitajte Hrvatsku narodnu banku... Pitajte sve one koji nam se svakodnevno cerekaju sa svih portala i recite, imate Hrvatsku."
11. 02. 2025. u 17:12
Komentari (0)