LJUBITELJI KAFE, OBOŽAVAĆETE GA: Jeftin kolač sa kafom i mlekom
NE treba vam ni vreme ni novac a kolač savršen . Pravi se sa mlekom i kafom, a priprema je laka i brza. Probajte i uverite se sami.

Foto Pixabay free images
Potrebno je:
500 ml mleka
100 g šećera
3 kašike kukuruznog brašna
30 ml vode
2 kašičice instant kafe
2 kašike vrele vode
Dodatno:
2 kašičice šećera
2 kašičice instant kafe
malo ključale vode
Priprema:
Dodajte šećer u mleko, a kafu pomešajte sa vrelom vodom. Onda kafu sipajte u mleko. Sve promešajte pa dodajte skrob pomešan sa vodom i kuvajte, dok se ne zgusne. Stavite keks na dno svake posude, pa sipajte fil. Ostavite u frižideru 2 sata. Na kraju, penasto umutite šećer, kafu i vodu. Sipajte preliv preko kolača. Prijatno !
(Trpeza)
Preporučujemo

KIFLICE SA JABUKAMA: Meke kao duša, a testo uspeva bukvalno svima (VIDEO)
23. 11. 2023. u 20:30

ČOKOLADNE VANILICE SA BELIM KREMOM: Jedan tajni sastojak za mekše testo (VIDEO)
21. 11. 2023. u 17:23

JEDNA OD NAJBLIŽIH TRAMPOVIH SARADNICA ŠOKIRALA: Vanzemaljci postoje, podelićemo istinu sa narodom
DIREKTORKA nacionalne obaveštajne službe (DNI) Tulsi Gabard rekla je da veruje u postojanje vanzemaljaca, ali je istakla da mora da bude "oprezna" u vezi s onim što iznosi u javnost, budući da ima pristup velikom broju poverljivih informacija.
06. 08. 2025. u 17:35

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

"VREME JE DA SE RAT OKONČA!" Zelenski izneo tri ukrajinska zahteva za dugoročni mir sa Rusijom
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski oglasio se nakon što je dogovoren sastanak Vladimira Putina i Donalda Trampa i otkrio šta su njegovi ciljevi na mirovnim pregovorima.
07. 08. 2025. u 16:00
Komentari (0)